16.4 °C, 2.4 m/s, 85.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSeminārs uzņēmējiem “Aktualitātes Jelgavas attīstībā”
Seminārs uzņēmējiem “Aktualitātes Jelgavas attīstībā”
16/01/2011

Ceturtdien, 20. janvārī plkst. 10.00 Sv. Trīsvienības baznīcas tornī notiks seminārs “Aktualitātes Jelgavas attīstībā”, kuru organizē Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas reģionālo Pieaugušo izglītības centru, lai veicinātu tūrisma pakalpojumu attīstību reģionā. Tajā īpaši aicināti piedalīties uzņēmēji, kas saistīti ar tūrisma jomu Jelgavā un tuvējos novados.

Seminārā ar uzņēmējdarbības iespējām Jelgavā iepazīstinās Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš. Jelgavas reģionālā tūrisma centra vadītāja Anda Iljina skaidros iestādes lomu tūrisma attīstībā Jelgavā, bet JRTC tūrisma informācijas nodaļas vadītāja Vita Kindereviča plašāk stāstīs par reģiona uzņēmēju sadarbības iespējām ar JRTC. Pasākuma gaitā dalībniekiem būs iespēja uzdot viņus interesējošos jautājumus, kā arī apskatīt Sv. Trīsvienības baznīcas torni.

Piedalīties seminārā īpaši aicināti uzņēmēji, kuri:

  • darbojas ēdināšanas un transporta jomā;
  • darbojas viesnīcu, viesu māju, tūristu mītņu nodrošināšanā;
  • uzņēmēji, amatnieki, zemnieku saimniecību īpašnieki, kuri perspektīvā vēlas pieņemt tūristu ekskursijas savos uzņēmumos;
  • piedāvā savu pakalpojumu tūristiem.

Pasākums notiks Sv. Trīsvienības baznīcas torņa konferenču zālē (7. stāvā), Akadēmijas ielā 1, Jelgavā. Seminārs sākas 10.00 ar reģistrāciju 9.30, bet pieteikties dalībai seminārā var zvanot uz numuriem 63012155, 63012169 vai 28342419, kā arī rakstot uz e-pastu .

Dalība seminārā ir bez maksas.

Informācija sagatavota
Jelgavas pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektor
ā