22 °C, 2.8 m/s, 81.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiGrupa „Otra Puse” koncertēs SOS bērnu ciemata atbalstam
Grupa „Otra Puse” koncertēs SOS bērnu ciemata atbalstam
23/12/2010

13.janvārī Jelgavas kultūras namā plkst.19:00 notiks grupas „Otra Puse” akustiskais Ziemas koncerts  koncerts SOS bērnu ciematu atbalstam Vislatvijas tūres ietvaros. Pēc veiksmīgā 2009.gada albuma „Nakts vai Rīts”, kurš ieguva Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu kā labākais popmūzikas albums, grupa Otra Puse izveidojusi īpašu akustisko Ziemas koncertprogrammu.

Kopā ar grupu „Otra puse” (solists Normunds Pauniņš) muzicēs Rolands Ūdris (grupa „The Hobos”), kā arī Gunāra Kalniņa gospeļkorī GG Choir dziedošo meiteņu izveidotais trio „Limonāde”. Tāpat kopā ar mūziķiem uz skatuves kāps arī Jelgavas pilsētas bērnu vokālais ansamblis „Rotiņa”.

Koncertā īpašās, vēl nedzirdētās versijās skanēs gan grupas Otra Puse jau labi pazīstamās dziesmas kā „Nakts vai Rīts”, „Ieskaties”, „Dievs dod”, „Vēstules”, tāpat arī no pagājušā gadā izdotā Ziemassvētku albuma „Piparkūku sirsniņa” kopdziesmas ar bērniem „Ziemas šūpuļdziesma”, „Jēzus Zvaigzne” u.c. Kopumā koncertprogrammā iekļautas 18 dziesmas un 4 audio pasakas par ziemu.
 
Biļešu cenas: Ls 5,50 un Ls 4.50 . Iegādājoties četras vai vairāk biļetes, mūziķi piedāvā ģimeņu un draugu biļetēm 25% atlaidi!. Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs, internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī Jelgavas kultūras nama kasēs. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja koncertos būs bez maksas, ja netiek aizņemta atsevišķa sēdvieta. Koncertu tūre ir labdarības akcija, kuras laikā pus lats no katras pārdotās biļetes tiks ziedots SOS bērnu ciematu atbalstam. 
 

Informāciju sagatavoja
Inese Vīksnāne
Grupas Otra Puse menedžere