17.8 °C, 3.3 m/s, 87.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNotiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju
Notiks seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju
05/11/2010

24. novembrī, plkst. 11:00, Jelgavas pilsētas domes telpās notiks informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” ietvaros rīkotais seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju.

Dalībai seminārā aicināti apsaimniekošanas uzņēmumu un dzīvokļu īpašnieku biedrību pārstāvji, daudzdzīvokļu dzīvojamo māju namu vecākie, dzīvokļu īpašnieki un būvniecības uzņēmumu pārstāvji. Pasākuma laikā klātesošie tiks informēti par ES aktivitāti „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi”, ēku siltināšanas ieguvumiem un to, kas jāņem vērā projekta īstenošanas laikā no būvniecības darbu veikšanas aspekta.
 

Pēc semināra būs iespēja uzdot jautājumus par projektu sagatavošanu, būvniecības procesa organizēšanu un citiem jautājumiem Ekonomikas ministrijas un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras, kā arī kampaņas „Dzīvo siltāk” sadarbības partneriem.

Seminārs tiek organizēts ar mērķi aktivizēt privāto un pašvaldību apsaimniekošanas uzņēmumu iesaistīšanos daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovācijas procesā, informējot par pieejamo Eiropas Savienības struktūrfondu līdzfinansējumu māju renovācijai.
 

Dalībai seminārā lūdzam pieteikties Zemgales plānošanas reģiona centrā zvanot 63028454 vai rakstot e-pastu  .
 

Eiropas Savienības aktivitātes „Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi” aktivitātes mērķis ir paaugstināt daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitāti, lai nodrošinātu dzīvojamā fonda ilgtspēju un energoresursu efektīvu izmantošanu. Aktivitātes īstenošanai piešķirtais finansējums ir 44, 37 milj. lati. Plašāka informācija par aktivitāti ir pieejama šeit.

Jaunumiem par mājokļu renovāciju var sekot arī Twitter – twitter.com/siltinam.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Investīciju un Attīstības Aģentūra