19.8 °C, 3.9 m/s, 74 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAizvadīts SSC kausa pirmais spēļu aplis
Aizvadīts SSC kausa pirmais spēļu aplis
25/10/2010

23.oktobrī Latvijas Lauksaimniecības universitātes (LLU) sporta namā norisinājās Jelgavas sporta servisa (SSC) kausa izcīņas basketbolā vīriešiem pirmās kārtas spēles. Aizraujošākais duelis izvērtās dienas centrālajā spēlē, kurā ar rezultātu 64:63 uzvaru izcīnīja komanda “Ozols”, uzveicot “Valauto” ar brāļiem Gati un Andri Justovičiem sastāvā.

Dienas pirmajā spēlē savā starpā tikās Rīgas komanda “Mad Dogs” un “Salaspils”. Lai gan komandu sastāvi uz papīra bija itin līdzvērtīgi, pārliecinošu uzvaru ar 70:49 izcīnīja rīdzinieki, kuru rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Kārlis Sprukts.

Savukārt “Olaine” viegli tika galā ar citu Rīgas komandu “SC Group” – 58:63. Uzvarētāju rindās teicamu sniegumu rādīja BK “Zemgale-LLU” komandas līderis Artūrs Ausējs, kura kontā 26 punkti.

Dienas ceturtajā mačā Jelgavas “Doks”, spēlējot ne labākajā sastāvā, uzveica “Rokijus” (63:55). Uzvarētāju rindās ar 26 un 22 punktiem izcēlās attiecīgi Latvijas U-16 izlases basketbolists Kristaps Pļavnieks un Roberts Jaksis.

Kārtas piektajā mačā turnīra favorīti “Ķepas”, bez sava līdera, BK “Zemgale” basketbolista Edgara Krūmiņā savās rindās pieveica turnīra pastarīti “Weber/Isover” no Jelgavas ar 74:45. “Ķepu” sastāvā lielākais uzvaras kaldinātājs bija Māris Lagzdiņš, kura rēķinā 19 punkti.

Pirmās kārtas pēdējā spēle, kurā tiksies “Brāļi Ilmāri” un BJSS-'93 tiks aizvadīta 30.oktobrī, savukārt Jelgavas SSC kausa otrās kārtas spēles paredzētas 30. un 31. oktobrī turpat, LLU sporta namā. Nākamās kārtas, kas paredzētas 14., 19., 20. un 28.novembrī, notiks Jelgavas rajona sporta centra zālē, Aviācijas ielā. Atgādinām, ka sakarā ar svētkiem 13.novembra spēles tiek pārceltas uz 19.novembri.

Sīkāku informāciju par pirmās kārtas spēļu rezultātiem un punktu guvējiem atrodama Jelgavas SSC kausa izcīņas mājas lapas sadaļā “Rezultāti”.
 
 
Informāciju sagatavoja
Jānis Tiltiņš
pilsetascempis.ucoz.lv redaktors