25 °C, 4.6 m/s, 53.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAicina uz semināru par Skolēnu Mācību Uzņēmumiem
Aicina uz semināru par Skolēnu Mācību Uzņēmumiem
27/09/2010

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Latvija (JAL) aicina ikvienu Latvijas skolēnu izveidot savu Skolēnu Mācību Uzņēmumu (SMU). JAL aicina skolēnus apmeklēt semināru par sava Skolēnu Mācību Uzņēmuma izveidošanu, kurš notiks šī gada 30. septembrī Biznesa augstskolā Turība. Pieteikšanās semināram līdz 29. septembrim, mājaslapā www.smu.lv. Seminārā savā uzņēmēja pieredzē dalīsies arī Latvijā populārākās sociālās vietnes draugiem.lv idejas autors Lauris Liberts.

Piedaloties SMU programmā, skolēniem ir iespējas apgūt visas nepieciešamās zināšanas, lai pēc skolas absolvēšanas dibinātu reālu uzņēmumu. Katru gadu Latvijā Skolēnu Mācību Uzņēmumu programmā piedalās vairāk nekā 1000 skolēnu, lai gūtu pirmās praktiskās iemaņas sava uzņēmuma dibināšanā un vadīšanā. SMU programmas mērķis ir jaunas uzņēmēju paaudzes veidošana, mācību procesā sasaistot teorētiskās zināšanas ar praksi. Latvijā 2009./2010. mācību gadā tika nodibināti vairāk nekā 200 Skolēnu Mācību Uzņēmumu visos Latvijas reģionos.

Skolēniem būs iespēja iepazīties arī ar SMU „Cleverway” veiksmes stāstu – to, kā viņi nonāca no savas idejas – interaktīvās tāfeles, līdz uzvarai Eiropas SMU finālā un reāla uzņēmuma dibināšanai, kā arī par netradicionālām mārketinga idejām SMU darbībā stāstīs SMU „C-NEW”.

Dalībnieki varēs uzzināt visu nepieciešamo informāciju par SMU dibināšanu un darbību jaunajā interneta vietnē www.smu.lv . Savukārt interneta projekta „AnaZana” pārstāvji dalīsies informācijā par to, kā izveidot savu mājaslapu vienas stundas laikā. Tāpat skolēni varēs uzzināt informāciju par JAL Brīvprātīgo darbinieku klubu un JAL darbību kopumā.

Seminārā piedalīsies arī „Tallink Latvija” pārstāvis, kā arī semināra dalībniekiem būs iespēja piedalīties loterijā un laimēt pārsteiguma dāvanu no „Tallink Latvija”.

Informāciju sagatavoja
Jānis Grandāns, JAL mārketinga vadītājs
,
Tālr. 22079001, 67339656,
www.pirmaismiljons.lv
www.smu.lv