23.5 °C, 4.3 m/s, 63.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavā notiks bezmaksas seminārs par programmu “Eiropa pilsoņiem”
Jelgavā notiks bezmaksas seminārs par programmu “Eiropa pilsoņiem”
10/09/2010

Šā gada 16. septembrī no plkst. 11.00 – 14.00 Jelgavas reģionālajā pieaugušo izglītības centrā (Svētes ielā 33, Jelgavā) notiks bezmaksas seminārs „Eiropas Kopienas programmas “Eiropa pilsoņiem” (2007-2013) 1.pasākums „Pašvaldību sadraudzība””. Tuvākās projektu iesniegumu kārtas termiņš šajā pasākumā ir 2011.gada 1. februāris.

Seminārā tiks sniegta informācija par Eiropas Savienības programmu „Eiropa Pilsoņiem”, tās atbalsta iespējām pašvaldībām, pieteikumu veidlapas aizpildīšanas metodi, seminārā uzstāsies un ar pieredzi projektu īstenošanā dalīsies atbalstu saņēmušie projektu pieteicēji, kas ar savu pieredzi projektu rakstīšanā un atbalsta saņemšanā varētu vairāk iedrošināt potenciālos projektu pieteikumu rakstītājus programmā „Eiropa pilsoņiem”.
 

Pasākuma mērķauditorija ir Zemgales reģiona pašvaldību ārējo sakaru speciālisti, kultūras jomas darbinieki un biedrības un nodibinājumi, kuri, pārstāvot savu pašvaldību, vēlas saņemt finansējumu pašvaldību sadraudzības pasākumiem.
 

Pasākumu organizē Eiropas Savienības Kultūras kontaktpunkts sadarbībā ar Zemgales plānošanas reģiona Eiropas Savienības struktūrfondu informācijas centru.
 

Organizatori aicina piedalīties seminārā vai arī piedāvāt šādu iespēju speciālistiem Jūsu pašvaldībā, biedrībā u.c., kuriem šī informācija varētu būt aktuāla.
 

Lai piedalītos seminārā, līdz š.g. 15.septembrim plkst. 16.00 sūtiet pieteikumu (vārds, uzvārds, pārstāvētās organizācijas nosaukums, kontaktinformācija) Mairitai Pauliņai uz e-pastu vai zvanot pa tālruni 63028454. Seminārā vietu skaits ierobežots (50 vietas).
 

Semināra programma

Informāciju sagatavoja:
Zemgales NVO Centrs