16.4 °C, 2.8 m/s, 87.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNoskaidroti biznesa simulāciju spēles uzvarētāji
Noskaidroti biznesa simulāciju spēles uzvarētāji
28/06/2010

Foto: Junior Achievement - Latvija

Foto: Junior Achievement – Latvija

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Latvija (JAL) šī gada 15. jūnijā, Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē rīkoja tiešsaistes biznesa simulācijas spēles TITAN finālu, kurā piedalījās 12 komandas no 8 skolām. Par labāko komandu, pēc 4 stundu ilgas spēles turnīra, tika atzīta Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas komanda, kuras sastāvā bija skolēni Vitālijs Silins, Mārtiņš Beņķītis un Kaspars Rudzmiezis.

Otro vietu izcīnijā Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas komanda, kuras sastāvā bija Marta Šaliņa, Gundars Ceplītis un Toms Niparts, savuārt, trešā vieta – Ugāles vidusskolas komandai – Kristiānai Rudei, Sintijai Barčevskai un Vinetai Pēcei.

Sacenšoties intensīvajā on-line Holo-Generator tirgū (nākotnes personalizētais portatīvais dators), skolēni pielieto visas iegūtās zināšanas un iemaņas, lai pierādītu, ka viņu uzņēmums ir labākais, spēj izkonkurēt jebkuru citu un veiksmīgi atnest peļņu uzņēmuma dalībniekiem.

TITAN fināls tika organizēts sadarbībā ar Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāti un Oracle. 2009./2010. mācību gadā TITAN Eiropas līmenī spēlējā 73 komandas no 17 Latvijas skolām.

Informāciju sagatavoja
Jānis Grandāns
JAL mārketinga vadītājs
www.pirmaismiljons.lv