17.7 °C, 5 m/s, 91.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētas mērs tiekas ar LTRK valdes priekšsēdētāju
Pilsētas mērs tiekas ar LTRK valdes priekšsēdētāju
16/02/2010

Otrdien, 16.februārī, Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš tikās ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) valdes priekšsēdētāju Žaneti Jaunzemi – Grendi.

Tikšanās laikā tika pārrunāti pilsētas attīstībai būtiski jautājumi, kas skar uzņēmējdarbības un zinātnes sasaisti, siltumenerģētiku un eksportu.

Dienas otrajā pusē A.Rāviņš un Ž.Jaunzeme-Grende tiksies ar Zemgales uzņēmējiem un piedalīsies diskusijā par „Uzņēmēju plāna 2010” izstrādi. Diskusijās izskanējušie uzņēmēju priekšlikumi tiks ietverti plāna projektā, lai martā darbu pie dokumenta varētu pabeigt un to prezentēt valdībai, nozaru ministrijām, Saeimai, masu mediju pārstāvjiem u.c.

„LTRK biedri un sadarbības partneri uzskata, ka uzņēmēju izstrādātam plānam, kas ietver priekšlikumus uzņēmējdarbības vides pilnveidošanai, jākļūst par ikgadēju – Uzņēmēju plānam – jākalpo par pamatu organizētai diskusijai un sadarbībai starp komersantiem, politiķiem un citiem partneriem uzņēmējdarbības vides veidošanā un dialogā par ekonomisko attīstību Latvijā,“ uzsver Ž.Jaunzeme – Grende.

Informācija sagatavota
Sabiedrisko attiecību sektorā