18.1 °C, 3.2 m/s, 85.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSveic pilsētas nevalstiskās organizācijas Ziemassvētkos
Sveic pilsētas nevalstiskās organizācijas Ziemassvētkos
23/12/2009

Otrdien, 22. decembrī, Jelgavas pilsētas domes vadība Ziemassvētkos sveica pilsētas nevalstisko organizāciju pārstāvjus.

Foto: Ivars Veiliņš

Otrdien, 22. decembrī, Jelgavas pilsētas domes vadība Ziemassvētkos sveica pilsētas nevalstisko organizāciju pārstāvjus.

Uz tradicionālo Ziemassvētku pasākumu Jelgavas pilsētas domē tika aicināti 35 nevalstisko organizāciju pārstāvji no invalīdu biedrībām, nacionālām kultūras biedrībām, baznīcu draudzēm, biedrības «Staburadze», «Lāčplēsis», Jelgavas Pensionāru biedrības, sieviešu organizācijas «Harmonija», Latvijas Bērnu fonda Jelgavas nodaļas, Zemgales NVO centra, un citām organizācijām.
Jelgavas pašvaldība arī šogad rada iespēju sniegt finansiālu atbalstu Ziemassvētku pasākumiem pilsētas nevalstiskajās organizācijās kopsummā 7900 latu apmērā.

Uzrunājot klātesošos, Jelgavas pilsētas domes priekšsēdētājs atzīmēja, ka sociālā palīdzība būs Jelgavas pilsētas pašvaldības prioritāte arī nākamajā gadā un norādīja uz sadarbības nozīmi starp pašvaldību un sociālajiem partneriem. “Viss atkarīgs no mūsu spēkiem, savstarpējās uzticēšanās, un tas ir pats galvenais. Šī sadarbība jāturpina arī nākamajā gadā. .”

Muzikālo sveicienu pasākuma dalībniekiem dāvāja Lipsku-Kanceviču ģimene.

Informācija sagatavota
Sabiedrisko attiecību sektorā