18.2 °C, 6 m/s, 92.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiRenovēti deviņi mācību kabineti četrās pilsētas skolās
Renovēti deviņi mācību kabineti četrās pilsētas skolās
16/10/2009

Jelgavas pilsētā projekta „Kvalitatīvai dabaszinātņu apguvei atbilstošas materiālās bāzes nodrošināšana Jelgavas pilsētas izglītības iestādēs” laikā ir noslēgta mācību kabinetu renovācija četrās pilsētas izglītības iestādēs.

Ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējumu Jelgavas Spīdolas ģimnāzijā, Jelgavas 4.vidusskolā, 5. vidusskolā un 6. vidusskolā ir veikti deviņu mācību kabinetu remonti un tie aprīkoti ar nepieciešamajām mēbelēm. Mācību kabinetos ir izvietoti jauni galdi un krēsli skolēniem un pedagogiem, jaunas tāfeles, skapji un sekcijas mācību līdzekļu izvietošanai, demonstrācijas galdi un cits nepieciešamais aprīkojums. Tāpat ķīmijas kabinetos ir uzstādīti velkmes skapji eksperimentu veikšanai.

Renovācijas darbus visās skolās veica SIA „Alvima” par kopējo summu LVL 66 425,14 (ar PVN), savukārt mēbeles piegādāja SIA „SalonsARKA” par kopējo summu LVL 30 998,17.
Atbilstoši projektā plānotajam LR Izglītības un zinātnes ministrija organizē centralizēto iepirkumu, kura ietvaros tiks iegādāta datortehnika, programmatūra, ierīces, aparatūra, piederumi, vielas, uzskates līdzekļi visām projektā iekļautajām izglītības iestādēm visā valstī. Katrai no četrām Jelgavas pilsētas izglītības iestādēm tiks piegādātas preces aptuveni LVL 50 000,00 apmērām. Šo preču piegāde tiek plānota 2010. gada sākumā.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas pilsētas Izglītības pārvaldes
vadītājas vietniece
E. Mikiško
T:63012491