17.9 °C, 10 m/s, 92.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSveic par sasniegumiem vasaras mēnešos
Sveic par sasniegumiem vasaras mēnešos
23/09/2009

Trešdien, 23.septembrī, Jelgavas pilsētas domē tika sveikti sportisti par sasniegumiem vasaras mēnešos.

Foto: Jelgavas pilsētas pašvaldības arhīvs

Trešdien, 23.septembrī, Jelgavas pilsētas domē tika sveikti sportisti par sasniegumiem vasaras mēnešos.

Jelgavas domes priekšsēdētāja vietnieks Aigars Rublis par sasniegumiem jūnijā Eiropas čempionātā BMX sveica BMX sporta kluba „Mītavas kumeļi” sportistus Gundaru Pētersonu par iegūto 3.vietu senioru grupā un Tomu Pakuli par 4.vietu 10 gadīgo grupā. Kā arī par jūnijā iegūto divkārtējās Latvijas čempiones titulu tika sveikta Specializētās peldēšanas skolas audzēkne Ilona Badune.

Jūlijā panākumi Eiropas junioru U-23 čempionātā smaiļošanā un kanoe airēšanā Polijā bija Bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņiem Gatim Prankam un Antonam Knesism – 9.vieta K-2 500m, Ingai Staņunai un Anitai Staņunai – 13.vieta K-2 500m un Vadimam Kurčanovam – 13. vieta C-2 500m.

Augustā Latvijas izlases sastāvā Pasaules čempionātā smaiļošanā Kanādā panākumus guvis Smaiļošanas un kanoe airēšanas sporta kluba „KC” audzēknis Mārtiņš Upītis – 15. vieta K-1 200m un 13.vieta K-1 stafetē 4x200m.

Vasaras pēdējā mēnesī godpilno 1.vietu superveterānu grupā sievietēm Eiropas čempionātā rogainingā (24 stundu orientēšanās) Somijā izcīnīja Māra Bolšteina un Velta Zjatkova no orientēšanās sporta kluba „Alnis”.

Informācija sagatavota
Jelgavas Sporta servisa centrā