15.7 °C, 12.2 m/s, 91.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPanna „Jelgavas Kreklu” pagalmā
Panna „Jelgavas Kreklu” pagalmā
03/09/2009

Par godu jaunā mācību gada sākumam „Jelgavas kreklu” kafejnīca „Tami-Tami” ir sagādājusi pārsteigumu gan mazajiem, gan lielajiem jelgavniekiem – spēlēt „pannfutbolu” īpašā arēnā jeb „pannā”. Pirmais pannfutbola turnīrs notiks sestdien, 5.septembrī

Foto:

Foto: “Jelgavas Kreklu” arhīvs

Par godu jaunā mācību gada sākumam „Jelgavas kreklu” kafejnīca „TAMI –TAMI” ir sagādājusi pārsteigumu gan mazajiem, gan lielajiem jelgavniekiem – spēlēt „pannfutbolu” īpašā arēnā jeb „pannā”. Laukums būs atvērts jebkuram interesentam un bez maksas.

Sacensībās spēle ilgst 3 minūtes un to spēlē divi vai četri futbolisti . Uzvar komanda, kas guvusi vairāk vārtus. Šajā futbola paveidā galvenais ir nevis ātrums vai spēks, bet gan spēles tehnika un virtuozitāte, jo laukums ir neliels un apļveida (bumbu var sist arī pret bortiem).

Pirmais pannfutbola turnīrs notiks sestdien, 5.septembrī  – sākums plkst. 12:00, reģistrācija dalībai no plkst.11.30. Turnīra laikā būs arī futbola kluba „Jelgava” futbolistu paraugdemonstrējumi, kā arī būs iespēja iegūt balvas no „Tami-Tami” un FK „Jelgava”.

Informāciju sagatavoja
Ainārs Tamisārs
Mūzikas kluba „Jelgavas krekli” vadītājs