16.3 °C, 7.9 m/s, 89.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDons un draugi Jelgavā!
Dons un draugi Jelgavā!
16/06/2009

Jelgavas pilsētas pašvaldības aģentūra „Kultūra” ielūdz uz sezonas noslēguma koncertu Jelgavas kultūras namā trešdien, 17.jūnijā plkst. 19.00.

Foto: JPPA „Kultūra” arhīvs

Jelgavas pilsētas pašvaldības aģentūra „Kultūra” ielūdz uz sezonas noslēguma koncertu Jelgavas kultūras namā trešdien, 17.jūnijā plkst. 19.00. Koncertu sniegs starptautiski atzītais Latviešu dziedātājs Dons (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs) kopā ar draugiem.

Dons atzīst, ka Jelgava viņam ir īpaša pilsēta! No Jelgavas nāk viņa mīļotā sieviete un viņas ģimene, šeit viņam ir daudz draugu un tieši tāpēc Jelgavu izvēlējies, lai nosvinētu savu vārda dienu kopā ar draugiem, sniedzot koncertu Jelgavas kultūras namā. Šis būs arī viens no Dona pēdējiem koncertiem Latvijā (vismaz tuvākajā laikā), jo viņš plāno pilnveidot sevi darbojoties ASV.

Koncertā skanēs pazīstamās un iemīļotās Dona melodijas, kā arī īpaši Jelgavai sagatavoti pirmatskaņojumi. Pats gaviļnieks sola pārsteigumus. Biļetes uz sezonas noslēguma koncertu var iegādāties Jelgavas kultūras nama biļešu kasē. Biļešu cena- Ls 3,00.
 

Informāciju sagatavoja
Ivars Pirvics
Projektu vadītājs
JPPA „Kultūra”