17.4 °C, 1 m/s, 97.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJauniešu iniciatīvu projektu apmācību seminārs
Jauniešu iniciatīvu projektu apmācību seminārs
16/01/2009

V/a „Jaunatnes Starptautisko Programmu Aģentūra”  aicina jauniešus, jaunatnes darbiniekus un NVO pārstāvjus piedalīties programmas „Jaunatne darbībā” Jauniešu iniciatīvu projektu apmācību seminārā, kas notiks no 19. līdz 22.februārim.

V/a „Jaunatnes Starptautisko Programmu Aģentūra” (JSPA) aicina jauniešus, jaunatnes darbiniekus un NVO pārstāvjus piedalīties programmas „Jaunatne darbībā” Jauniešu iniciatīvu projektu apmācību seminārā, kas notiks no š.g. 19. – 22.februārim.

Aicinām pieteikties visus tos, kuri līdz šim paši nav piedalījušies JSPA finansēto projektu īstenošanā, bet kuriem ir lieliska projekta ideja un vēlme to īstenot! To, kas ir jauniešu iniciatīvu projekts, varat uzzināt JSPA mājas lapā www.jaunatne.gov.lv!

Apmācību seminārs ir bez maksas! JSPA sedz uzturēšanās un ēdināšanas izdevumus, taču ceļa izdevumus uz semināra vietu jāsedz dalībniekiem pašiem.

Lai pieteiktos semināram, lūdzam aizpildīt pieteikuma anketu un līdz 2009.gada 6.februārim atsūtīt uz e-pastu: vai faksu: 67358060.

Informāciju sagatavoja:
Zemgales NVO Centrs
T. 63021910

Sīkāka informācija