20.2 °C, 1.6 m/s, 96.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSniedz savu siltumu Zemgales bērnu namiem!
Sniedz savu siltumu Zemgales bērnu namiem!
18/12/2008

Trešās adventes sākumā, 14. decembrī notika JCI Latvia organizētais labdarības pasākums „Sniedz savu siltumu Zemgales bērnu namiem" ar mērķi iepriecināt Ziemassvētkos Zemgales bērnus, kuriem svētki jāsagaida bērnu namos.

Foto: JCI Latvia

Trešās adventes sākumā, 14. decembrī notika JCI Latvia organizētais labdarības pasākums „Sniedz savu siltumu Zemgales bērnu namiem” ar mērķi iepriecināt Ziemassvētkos Zemgales bērnus, kuriem svētki jāsagaida bērnu namos.

JCI Latvia aicināja iedzīvotājus, uzņēmējus, ikvienu, kurš vēlējās darīt labu citiem, piedalīties šajā projektā, sagādājot bērniem dāvaniņas un veltot svētdienas dienu bērnu iepriecināšanai ar savu klātbūtni.
14. decembrī, kultūras namā “Līvbērze” notikušais labdarības pasākums izvērtās par ļoti sirsnīgu un ilgi paliekošu atmiņā ne tikai bērniem, bet arī visiem, kas piedalījās un atbalstīja. Pasākums tika organizēts svētdien, kad daudziem bija brīva diena, kuru varēja veltīt citiem. Kultūras namā „Līvbērze” bērnus priecēja Ziemassvētku rūķu un salaveča uzmanība, spēles, gardumi, sarūpētās dāvaniņas, dažādi mūziķi un citi pārsteigumi. Arī bērni bija gatavojušies jaukajam pasākumam, darinot Ziemassvētku egles rotājumus un zīmējot zīmējumus par tēmu „Ziemassvētku egle”.

Pasākumā piedalījās Jelgavas bērnu sociālās aprūpes centrs, Sociālās aprūpes centrs “Tērvete”, Biedrība centrs “Elizabete”, Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas Īslīces SOS bērnu ciemats un jaunieši no Iecavas un Jelgavas Jauniešu mājām, kā arī Līvbērzes pagasta bērni.

Pasākumu atbalstīja „Tulpano” floristika, kultūras nams “Līvbērze”, pasākumu aģentūra “Onyx Entertainment”, lielveikals “PRISMA”, “Ozoliņa konditoreja”, “Tukuma Piens”, “Coca -Cola” tūrisma aģentūra “Impro”, “Dobeles autobusu parks”, tūrisma firma “AUTO STARTS tūre”, “Lux” autobusu nomas centrs, enerģijas dzēriens “Starter”, audumu lielveikals “Abakhan Fabrics Eesti” Latvijas filiāle, “Depo DIY”, “SmileBrand” (www.uzsmaidi.lv), SIA “Forticom”, “TNS Latvia”, Junior Achievement Latvia, LR Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienests.

Informāciju sagatavoja
Ieva Erele
Mārketinga VP 2008
JCI Latvia, MB Rīgas nodaļa
Mob.tālr.: 26594141