21.8 °C, 2.6 m/s, 63.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSveic septembra labākos sportistus
Sveic septembra labākos sportistus
26/10/2010

26. oktobrī Jelgavas domes priekšsēdētāja vietnieks Aigars Rublis sveica Jelgavas sportistus par sasniegumiem septembrī.

Kā septembra mēneša sporta laureāti sumināti Kalvis Kalniņš, kas ieguvis 1. vietu piecpadsmit valstu konkurencē Somijas atklātajā karatē čempionātā pieaugušajiem svara kategorijā līdz 67 kg. Zelta godalga iegūta arī starptautiskajā karatē turnīrā „Budapest Open 2010” svara kategorijā līdz 67 kg, kur sacensībās piedalījās sportisti no 26 valstīm.

Par sporta laureātiem septembrī kļuvuši Jana Jansone ar iegūtām divām zelta medaļām pasaules GPC čempionātā Čehijā un Uldis Balbeks, kļūstot par Baltijas čempionu un iegūstot 3. vietu starptautiskās BMX sacensībās Maskavā.

Jelgavas pilsētas pašvaldības atzinību izpelnījušies Kristens Krīgers – Latvijas čempions 14 gadu vecuma jauniešu grupā, Vanesa Buldinska – Latviajas čempione meiteņu 11 – 14 gadu vecuma grupā un Latvijas čempions triālā Kaspars Vērnieks.

Laikraksta “Jelgavas Vēstnesis” veiktajā aptaujā par septembra populārāko sportistu atzīts Mārtiņš Lauss, par kuru nobalsojuši 2319  portāla www.jelgavasvestnesis.lv apmeklētāji.

Informācija sagatavota
Sabiedrisko attiecību sektorā