23.2 °C, 1.5 m/s, 89 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiES mēroga apspriešana par jaunatnes politikas nākotni
ES mēroga apspriešana par jaunatnes politikas nākotni
09/10/2008

Eiropas tagadne un nākotne ir mūsu jauniešu rokās, un valdību politikai, kuras uzdevums ir viņiem palīdzēt, arī turpmāk jāsaskan ar viņu pastāvīgi mainīgajām vajadzībām.

Tas pats attiecas uz Eiropas Savienības darbību. Ceram, ka šī apspriešana mums palīdzēs novērtēt, cik sekmīga bijusi Eiropas valstu sadarbība jaunatnes politikas jomā kopš 2000. gada, un ierosināt jaunus mērķus nākamajai desmitgadei.

Kāpēc rīko šo apspriešanu? Šajā sabiedriskajā apspriešanā noskaidrosim, –kā būtu jāattīstās ES jaunatnes politikai nākamajos gados un kādi priekšlikumi mums būtu jāierosina Eiropas Savienības dalībvalstīm.

Ja esat pilsonis vai organizācija, kuru interesē jauniešu nākotne Eiropā, un jūsu dzīves vai pastāvīgās atrašanās vieta ir kādā no ES valstīm, Norvēģijā, Īslandē, Lihtenšteinā, Turcijā, Horvātijā vai bijušajā Dienvidslāvijas Republikā Maķedonijā, , mēs vēlamies zināt, kāds ir jūsu viedoklis.

Paldies par jūsu atbildēm uz šīs atklātās apspriešanas jautājumiem un aktīvu iesaistīšanos turpmākās Eiropas jaunatnes politikas izstrādē. Apspriediet šos jautājumus arī ar citiem.

Lūdzu, lasiet privātuma paziņojumu, lai uzzinātu, kā apstrādās jūsu personas datus un iesniegtos komentārus.

Apspriešana norisināsies līdz 2008. gada 25. novembrim.
Apspriešanas rezultātus publicēs šajā vietnē: www.ec.europa.eu/youth.

Informāciju sagatavoja:
Zemgales NVO Centrs
T. 63021910