20.6 °C, 1.8 m/s, 75.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPedagogu sanāksmē sveiks kori „Spīgo”
Pedagogu sanāksmē sveiks kori „Spīgo”
26/08/2008

Foto: Ivars Veiliņš

Trešdien, 27.augustā, plkst. 10, Jelgavas reģionālajā Pieaugušo izglītības centrā notiks ikgadējā Jelgavas pilsētas pedagogu augusta sanāksme.

Jelgavas pilsētas pedagogu augusta sanāksmē piedalīsies Jelgavas pašvaldības, Jelgavas izglītības pārvaldes, Jelgavas reģionālā Pieaugušo izglītības centra vadība un visi pilsētas izglītības iestāžu pedagogi.

Sanāksmes laikā Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš ar naudas balvu divu tūkstošu latu apmērā sveiks Jelgavas 4. vidusskolas meiteņu kori „Spīgo” par iegūto 1. vietu XXIV Vispārējos Latviešu dziesmu un deju svētku Latvijas koru finālā sieviešu koru grupā.

Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš stāsta: „Jelgavā dinamiski attīstās izglītības sistēma, tiek īstenotas karjeras programmas, rodas jaunas iespējas piedāvāt interešu izglītības programmas bērniem un jauniešiem, tiek labiekārtotas skolas un to teritorijas. Izglītības vide pilsētā kļūst drošāka. Priecē arī skolēnu sasniegumi izglītības, kultūras un sporta jomā, jo pilsētas dzīvē aktīvam jaunietim ir būtiska loma.”

Sanāksmē tiks sveikti jaunie pedagogi, kuri uzsāks darba gaitas Jelgavas pilsētas skolās, kā arī skolu vadība un metodisko apvienību vadītāji.

Gatavojoties jaunajam mācību gadam, Jelgavas dome visu pilsētas izglītības iestāžu pedagogiem dāvās naudas balvas. Kopā naudas balvām no pilsētas budžeta tika atvēlēti 57 tūkstoši latu, par kuriem mācībspēkiem iegādāti jauni mācību materiāli un kancelejas preces.

Turklāt, sākot ar jauno mācību gadu, ikviens Jelgavas pašvaldības izglītības iestādes pedagogs un arī tehniskais darbinieks saņems veselības apdrošināšanas polisi uz trim gadiem.

Saistītās ziņas:
Jelgavas pašvaldība pasniegs dāvanas pilsētas skolotājiem
Jelgavas 4.vidusskolas koris „Spīgo” uzvar Koru karos

Informācija sagatavota
Jelgavas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā