27 °C, 1.6 m/s, 77.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJauniešu apmaiņu projektu apmācības seminārs
Jauniešu apmaiņu projektu apmācības seminārs
12/08/2008

Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina jauniešus, jaunatnes darbiniekus, nevalstisko organizāciju pārstāvjus, kā arī citus interesentus pieteikties „Jauniešu apmaiņu projektu apmācības semināram”, kas notiks laikā no 2008. gada 24. – 28. septembrim viesu namā „Plosti”, Kandavas novadā, Tukuma rajonā.

Apmācību semināra mērķis ir sniegt semināra dalībniekiem un viņu atbalsta personām nepieciešamās prasmes un zināšanas jauniešu apmaiņu projektu izstrādei, sagatavošanai un īstenošanai ES neformālās izglītības programmas ”Jaunatne darbībā” ietvaros.

Pieteikties aicinām 2 dalībniekus no vienas organizācijas – jaunieti un atbalsta personu. Atbalsta personai jābūt vismaz 18 gadus vecai. Gadījumā, ja dalībnieks nepārstāv nevienu organizāciju, atbalsta personai noteikti jābūt kādas organizācijas pārstāvim.

Apmācības ir bez maksas! JSPA sedz uzturēšanās un ēdināšanas izdevumus, kā arī ceļu no Rīgas līdz semināra norises vietai un atpakaļ.

Lai pieteiktos semināram, abiem apmācību kursa dalībniekiem ir jāaizpilda pieteikuma anketas un jānosūta uz anketā norādīto e-pastu vai pa faksu: 67358060 līdz 2008.gada 11.septembrim.

Informāciju sagatavoja:
Zemgales NVO centrs
T. 63021910