19.1 °C, 1.5 m/s, 96.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas dome atbalsta Jauniešu dienu
Jelgavas dome atbalsta Jauniešu dienu
24/07/2008

Biedrības „Latvijas Jauno Zemnieku klubs” un „Zemgales NVO centrs” sadarbībā ar Jelgavas pilsētas domi Hercoga Jēkaba laukumā 17.augustā no plkst. 11.00 līdz saules rietam rīko Jauniešu dienu.

Jelgavā Jauniešu diena ar tik plašu programmu notiks pirmo reizi. Pasākums tiek organizēts par godu Starptautiskajai jauniešu dienai un tā mērķis ir uzlabot jauniešu dzīves kvalitāti, veicinot viņu iniciatīvas, līdzdalību lēmumu pieņemšanā un sabiedriskajā dzīvē.

Jauniešu dienas ietvaros paredzēts plašs aktivitāšu loks, kas norisināsies visas dienas garumā. Klātesošie varēs vērot projekta “Karjeras dienas laukos”, nometņu “Lauki – manas mājas” un projekta “Drošs internets” noslēguma pasākumus, uzzināt par kampaņu “Laiks šķirot”, informatīvajos stendos iepazīties ar karjeras un izklaides iespējām, apskatīt fotogrāfijas par tēmu „Vasaras piedzīvojums”, pavadīt laiku Siržu dārzā un bērnu stūrītī, savukārt aktīvākie jaunieši varēs pārbaudīt savus spēkus virvju trasē „Oranžs” un ekstrēmajā orientēšanās aktivitātē. Jauniešu dienas noslēgumā klātesošos priecēs koncerts ar muzikālo apvienību „G.A.T.E.R.I.S.”

Sīkāka informācija par pasākumu.

Pasākumu norises vietas karte pielikumā!