22.8 °C, 0.8 m/s, 75 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJauni mācību materiāli skolēniem
Jauni mācību materiāli skolēniem
18/06/2008

Foto autors: Ivars Veiliņš

Foto autors: Ivars Veiliņš

Pirmdien, 16. jūnijā, Jelgavā akciju sabiedrības “Datorzinību centrs” valdes priekšsēdētājs Andris Ķikāns, Jelgavas reģionālā Pieaugušo izglītības centra speciālisti kopā ar Jelgavas 2. sanatorijas internātpamatskolas skolotājiem prezentēja jaunu elektronisko apmācību programmu „Iepazīsti sevi un pasauli”, kas tapusi projekta “Interaktīvo elektronisko mācību līdzekļu izveide un integrācija pedagoģiskās korekcijas programmās” laikā.

E-apmācību programmas sagatavotāji, apgūstot praktiskas iemaņas darbam tālmācību sistēmā, mācību materiālā „Iepazīsti sevi un pasauli” saistošā un interaktīvā veidā iekļāvuši uzdevumus skolēnu intelekta vingrināšanai un attīstīšanai, kas palīdzēs apgūt vispārizglītojošos priekšmetus un gūt iemaņas, lai pilnvērtīgi iekļautos sabiedrības dzīvē.

Projektu “Interaktīvo elektronisko mācību līdzekļu izveide un integrācija pedagoģiskās korekcijas programmās” īstenojis a/s “Datorzinību centrs” sadarbībā ar Jelgavas reģionālo Pieaugušo izglītības centru, Jelgavas 2. sanatorijas internātpamatskolu un Jelgavas pašvaldību. Projekta laikā tika izveidota apmācību programma “Iepazīsti sevi un pasauli”, paaugstināta pedagogu kvalifikācija e-apmācību izmantošanā un veidošanā, kā arī apmācīti piecdesmit Jelgavas 2. sanatorijas internātpamatskolas skolēni.

Projekta kopējās izmaksas ir 62 651.07 latu. Tā avoti ir Eiropas Sociālā fonds, kas sedz 80%, un valsts budžets, no kura finansēti 20% no projekta izmaksām. Projektu “Interaktīvo elektronisko mācību līdzekļu izveide un integrācija pedagoģiskās korekcijas programmās” paredzēts noslēgt šovasar.

Informāciju sagatavoja
Jelgavas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektora speciāliste
Laura Majore

Saistītā ziņa