18.6 °C, 0.6 m/s, 80.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiRadio “Zaļais Vilnis” oficiāli paziņos par savu atklāšanu
Radio “Zaļais Vilnis” oficiāli paziņos par savu atklāšanu
24/03/2008

Ceturtdien, 27. martā Jelgavas Kultūras namā notiks radio „Zaļais vilnis” (94,9 FM) atklāšanas svinības. Svinīgā pasākuma laikā paredzēts koncerts ar latviešu un ārvalstu izpildītājiem kā arī Afterparty latino stilā.

Testa režīmā radio „Zaļais vilnis” (94,9 FM) sāka raidīt 2007. gada rudenī. Pašlaik tas raida 24 stundas diennaktī un ir dzirdams lielākajās Zemgales reģiona pilsētās: Jelgavā, Bauskā, Dobelē, Iecavā u.c.

Vispārējā radio „Zaļā viļņa” koncepcija balstās uz “neformāla radio” bāzes. Radio rozīnīte – minimāls angļu valodas, maksimāls franču, itāļu, spāņu u.c. valodu apjoms. Radiostacijas formāts – latino ar arābu, itāļu, turku, grieķu, franču u.c. mūzikas skaņām.

Saskaņa ar radio formātu, svētku koncertā skanēs austrumu un Vidusjūras melodijas. Apsveikt jauno radiostaciju atnāks Žoržs Siksna, Olga Rajecka, Veronika Plotņikova, Jūlija Zakirova, Romāns Testelecs & Viktors Zelenkovs, Pavels Djuks, Valentino no grupas Ramiros, Brasil Show, Karine Dance, šova grupa “Nianse”, kā arī ārzemju viesi no projekta “Hello Jūrmala”.

Visi koncerta apmeklētāji varēs bez grūtībām sajust siltās un patīkamās Vidusjūras vēsmas un dienvidniecisko ritmu skaņas, kā arī saņemt patīkamas balvas.

Biļetes uz svinīgo koncertu var nopirkt “Biļešu serviss” tīklā — t/c Vivo, Reklamarket, Pasta centrā, DUS Statoil, Hanzabankā vai internetā – www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena: 5-10 Ls. Koncerta sākums — plkst. 19:00.

Ielūgumi uz koncertu būs pieejami uzvarētājiem, kuri vinnēs konkursā radio mājās lapā – www.zalaisvilnis.lv.

Pēc koncerta skatītājus un pilsētas iedzīvotājus priecēs svētku uguņošana. Svētku uguņošanas sākums — ap plkst.21:00.

Svīnības noslēgsies ar Afterparty latīno stilā klubā “Crash”. After party ietvaros – Latino Disko no radio “Zaļais Vilnis” dīdžejiem. Ieejā uz pasākumu — brīva. After party sākums — plkst. 21:30.

Radio “Zaļais vilnis” atklāšanas svinības atbalsta: aģentūra „KULTŪRA”, žurnāli FREE TIME un „Nedēļa Jelgavā”, avīze „Jelgavas vēstnesis”, portāls Jelgavniekiem.lv un FREETIME.lv, reklāmas aģentūra „Media Jelgava”, tirdzniecības centrs „Pilsētas pasāža”.

Pasākuma organizators — SIA Mega Art.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Kardaša – radio „Zaļais vilnis” pārstāve

Mob. 27087404