22.8 °C, 2 m/s, 68.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSkolotājiem pasniedz portatīvos datorus (papildināts -fotogalerija)
Skolotājiem pasniedz portatīvos datorus (papildināts -fotogalerija)
06/03/2008

Ceturtdien, 6.martā plkst. 15.00 Jelgavas reģionālajā Pieaugušo izglītības centrā Jelgavas Domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš 94 Jelgavas pedagogiem pasniedza portatīvos datorus.

”Izglītība ir pilsētas prioritāte un pašvaldība mērķtiecīgi strādā, lai celtu skolotāju darba prestižu. Ar portatīvo datoru palīdzību skolotāji varēs ērtāk sagatavoties darbam un nodrošināt mūsdienīgāku mācību procesu,” saka A.Rāviņš.

Portatīvie datori ir iegādāti no pašvaldības budžeta līdzekļiem par 54 619 latiem. Datorus nodos skolotājiem lietošanā, lai Jelgavā sekmētu izglītības procesa efektivitāti un nodrošinātu ESF projekta „Informācijas un komunikāciju tehnoloģijas mācību procesā” ilgtspēju.

2007. gadā īstenotā ESF projekta dalībskolas izstrādāja skolas pašvērtējuma ziņojumu informāciju un komunikāciju tehnoloģiju (IKT) pielietojumā, kā arī novērtēja personāla IKT lietošanas kompetences, skolas nodrošinājumu ar informācijas un komunikācijas tehniku.
„Informāciju tehnoloģiju pielietojums būtiski uzlabo mācību procesu,” atzīst Jelgavas Izglītības pārvaldes vadītāja Gunta Auza.

Iegādātie datori ir skolas īpašums. Pedagogs datoru saņems mācību procesa nodrošināšanai. Skolotājam pārtraucot darba attiecības, dators tiks nodots citam skolas pedagogam.


Informāciju sagatavoja
Līga Klismeta
Preses sekretāre
Tel. 63005558, 28821112