22.8 °C, 2 m/s, 68.1 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAicina pieteikties martā dzimušos dvīnīšus
Aicina pieteikties martā dzimušos dvīnīšus
03/03/2008

Lai palīdzētu nodrošināt tīras mājas mazuļiem, Electrolux visiem 2008. gada martā dzimušo dvīņu vecākiem dāvinās Electrolux TwinClean putekļusūcējus ar dubulto filtrēšanas sistēmu.

”Dvīņu ienākšana ģimenē – tas ir divreiz vairāk laimes un prieka, taču vienlaikus arī divreiz vairāk rūpju. TwinClean putekļusūcēji ļaus perfekti un, galvenais, ātri iztīrīt māju, lai vairāk laika varētu veltīt abiem mazuļiem,” uzsver Eduards Reneslācis, Electrolux Latvia direktors. ”Izvēlējāmies šo akciju īstenot tieši martā, jo nav noslēpums, ka šajā mēnesī ir novērojams neliels demogrāfiskais bums. Tāpēc, cerams, varēsim dāvanas pasniegt vairāk ģimenēm ar jaundzimušiem dvīnīšiem.”

Visi 2008. gada martā dzimušo dvīņu vecāki tiek aicināti pieteikties pa e-pastu vai telefonu 7313626. Pēc iespējas, jaunās māmiņas dāvanu saņems jau dzemdību namā. Dāvanas saņemšanai būs nepieciešams uzrādīt dvīņu dzimšanas apliecības vai izziņu par dvīņu dzimšanu no medicīnas iestādes, kā arī personu apliecinošu dokumentu kādam no vecākiem.

Papildinformācijai:
Sandra Biseniece
Mob.: 26 549 539
E.: