24.1 °C, 2.7 m/s, 49.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiArī Jelgavas skolēni dosies ēnot Eiropas Parlamenta deputātus
Arī Jelgavas skolēni dosies ēnot Eiropas Parlamenta deputātus
25/02/2008

Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas skolnieks Vitālijs Silins un Jelgavas 6.vidusskolas skolnieks Vladimirs Aksjonovs piedalīsies Ēnu dienā Eiropas Parlamentā, lai iepazītu Latvijas pārstāvju Eiropas Parlamentā darba ikdienu un pārbaudītu, vai savus nākotnes karjeras plānus vēlas saistīt ar politiku.

Šī gada 26.februārī seši Junior Achievement – Latvija dalībskolu jaunieši piedalīsies Ēnu dienā Eiropas Parlamentā, lai iepazītu Latvijas pārstāvju Eiropas Parlamentā darba ikdienu un pārbaudītu, vai savus nākotnes karjeras plānus vēlas saistīt ar politiku.
Deputāta Guntara Krasta ēna būs Aija Novicka no Rīgas Centra humanitārās vidusskolas, deputāta Ģirta Valda Kristovska ēnas – Vitālijs Silins no Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas un Vladimirs Aksjonovs no Jelgavas 6.vidusskolas, deputāti Inesi Vaideri ēnos Alise Broka no Saldus pilsētas ģimnāzijas un Linda Lūse no Limbažu 3.vidusskolas, savukārt deputātu Robertu Zīli – Jana Ādmine no Iecavas vidusskolas.
Junior Achievement – Latvija Ēnu diena Eiropas Parlamentā notiek jau ceturto gadu, un šajā mācību gadā tā ir turpinājums 6.decembra Ēnu dienai, kad skolēni visā Latvijā ar lielu interesi devās iepazīt dažādas profesijas un darba vietas. Savukārt, lai uzzinātu, kā apgūt interesējošo profesiju un iepazītu studiju procesa aizkulises, no šī gada 20. līdz 28.martam notiks arī Ēnu dienas Latvijas Universitātē.

Papildus informācija
Junior Achievement – Latvija sabiedrisko attiecību vadītāja Elīna Kuzmina
7339657, 26107337, , www.pirmaismiljons.lv