20 °C, 1.8 m/s, 54.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSāksies Jelgavas atklātais čempionāts basketbolā vīriešiem
Sāksies Jelgavas atklātais čempionāts basketbolā vīriešiem
31/01/2008

Sestdien, 9.februārī, plkst.10:00 Jelgavas sporta hallē Mātera ielā 44a sāksies ikgadējais Jelgavas atklātais čempionāts un Hansabankas kausa izcīņa basketbolā vīriešu komandām.

Sacensības vada Sporta servisa centrs. Turnīrā tika aicinātas piedalīties Zemgales novada, Jelgavas pilsētas un rajona pagastu, organizāciju, firmu, LLU fakultāšu, skolu, sporta skolas vecāko grupu audzēkņu un neformāli veidotas komandas. Komandu sastāvā drīkstēja iekļaut ne vairāk kā divus Latvijas Basketbola līgas čempionātā pieteiktos dalībniekus ar klubu vadības rakstisku atļauju. Pieteikušās 16 komandas, kas sadalītas četrās komandu grupās. Pēc savstarpējas grupu komandu izspēles, komandas, kuras izcīnīs pirmās divas vietas izveidos grupu tālākai cīņai par 1.-8.vietu, trešās vietas ieguvēji veidos komandu grupu sacensībai par 9.-12. vietu, savukārt 13.-16.vietu sadalīs komandas, ka pirmajā komandu izspēlē būs ierindojušās ceturtajā pozīcijā.

1.vietas ieguvēju komandu apbalvos ar Hansabankas kausu, 1.-3. vietu ieguvējas komandas apbalvo ar Jelgavas Sporta servisa centra medaļām, diplomiem un piemiņas balvām.
Visas turnīra spēles notiks Jelgavas sporta hallē, Mātera ielā 44a.

Pielikumā spēļu kalendārs.

Informācija sagatavota
Jelgavas Sporta servisa centrā