20.7 °C, 2.4 m/s, 84.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSmaidīgākais šoferītis Latvijā – no Jelgavas autobusu parka
Smaidīgākais šoferītis Latvijā – no Jelgavas autobusu parka
05/11/2007

Satiksmes ministrijas (SM) un Autotransporta direkcijas kopīgi rīkotajā akcijā “Draudzīgākais autobusa šoferis” nominācijā smaidīgākais šoferis uzvarējis Guntars Valters no SIA „Jelgavas autobusu parks”.

„Esam gandarīti, ka arī JAP darbinieks ir starp novērtētākajiem šoferīšiem Latvijā. Pozitīvi, ka labākie darbinieki saņem publisku uzslavu, arī pārējos tas mudina mobilizēties,” uzsver JAP valdes loceklis Pēteris Salkazanovs.
Kopumā akcijā tika pieteikti 265 autobusu šoferi no 27 regulāro pasažieru autopārvadājumu uzņēmumiem.
Akcijas laikā pasažieri novērtēja tālsatiksmes (starprajonu) autobusa šoferu darbu un attieksmi pret pasažieriem trīs kategorijās – punktuālākais, izpalīdzīgākais un smaidīgākais šoferītis, informē akcijas organizatori.
Akcijas mērķis bija pievērst sabiedrības uzmanību tālsatiksmes (starprajonu) autobusu šoferu darbam, celt šīs profesijas prestižu, kā arī uzlabot pasažieru pārvadājumu kvalitāti un drošību.

Arī JAP līdzīgu akciju organizēja maijā, aicinot balsot par pieklājīgākajiem pilsētas maršrutu šoferīšiem. Pasažieru atsaucība bija ievērojama, un arī šoferīši priecājās par pozitīvo novērtējumu, norāda P. Salkazanovs.

Papildus informācija:
SIA „Jelgavas autobusu parks”
komercdirektore
Viktorija Ļublinska
Tālr. 3023728
E-pasts: