16.2 °C, 3.4 m/s, 91.7 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVisi uz basketbolu – sezonas atklāšana Jelgavā!
Visi uz basketbolu – sezonas atklāšana Jelgavā!
22/10/2007

Trešdien, 24.oktobrī pulksten 19.00 visi aicināti uz Jelgavas basketbola sezonas atklāšanu Jelgavas sporta hallē, kur spēlēs basketbola klubs „Zemgale” pret Saldus komandu. Trešdienas spēlē, kas būs pirmā BK „Zemgale” spēle mājās, ļoti svarīgs būs jelgavnieku – savējo līdzjutēju atbalsts un uzmundrinājums.

Sezonas atklāšanas basketbola svētki ir laba izvēle aizraujošai trešdienas vakara pavadīšanai ar draugiem. Būs gan orķestris, gan karsēj meitenes, konkursi un loterija, mūzika un, protams, basketbols. Pasākumu vadīs atraktīvais TV šovu vadītājs Roberts Klimovičs.

Šajā sezonā BK „Zemgale” izbraukumos aizvadījis jau trīs spēles ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem. Pēc aizritējušām spēlēm galvenais treneris Varis Krūmiņš atzīst, ka priekšā vēl daudz smaga darba, jo komanda ir tikko izveidota un paies laiks, kamēr puiši saspēlēsies. Pieredzējušā trenera vadībā spēlētāji atbildīgi gatavojas katrai spēlei, lai jelgavnieki varētu lepoties ar saviem basketbolistiem.

Jaunievēlētais kluba „Zemgale” prezidents Dainis Liepiņš uzsver, ka komandas mērķis ir šajā sezonā iekļūt otrajā divīzijā un arī pacelt basketbola popularitāti Jelgavā. Tāpēc katru spēli klubs centīsies pārvērts par maziem basketbola svētkiem saviem atbalstītājiem un faniem.

Tāpēc visi uz basketbolu! Atbalsti savējos klātienē!

Ieejas biļetes cena 1 lats.

Tuvākās BK „Zemgale” spēles Jelgavā:
„Zemgale” – „Saldus”, 24.oktobris, plkst. 19.00
„Zemgale” – „Cēsis”, 26.oktobris, plkst. 19.00
„Zemgale” – „Ventspils Augstskola”, 2.novembris, plkst. 19.00

Informācija sagatavota
BK „Zemgale”