22.5 °C, 5.4 m/s, 72.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNāc apciemot Pepiju Garzeķi
Nāc apciemot Pepiju Garzeķi
17/10/2007

Jelgavas bērnu bibliotēka „Zinītis” arvien lielāku uzmanību sāk pievērst saviem mazākajiem lasītājiem. Kopš ziemas sezonas katra mēneša pēdējā ceturtdienā bibliotēkā tiek rīkoti pasākumi, kas veltīti pašu jaunāko lasītāju izglītošanai un izklaidēšanai. Viens no šādiem pasākumiem norisinājās 27. septembrī – „Kastaņu rotaļas un zīļu spēles” veltīts rudens tēmai. Rudenīgajā pasākumā tika lasīta Margaritas Stārastes pasaka „Kastanis” un veidoti dažādi dzīvnieciņi no zīlēm, kastaņiem un citiem dabas materiāliem. Pasākuma noslēgumā lasītāji noskatījās animācijas filmiņas: „Kam ir visskaistākās ūsas?” un „Desas piedzīvojumi”.

Tuvojas oktobra mēneša noslēgums un bērnu bibliotēka „Zinītis” aicina savus mazos lasītājus un, jo īpaši 1. līdz 4. klašu skolēnus, 25.oktobrī no plkst. 16:00 līdz 18:00 apmeklēt pasākumu „Nāc apciemot Pepiju Garzeķi!”.

Pasākums ir bezmaksas un tajā bērniem būs iespēja rotaļāties ar lielo lelli Pepiju Garzeķi, skatīties Pepijas piedzīvojumus dažādās filmiņās, lasīt grāmatiņas par Pepiju, spēlēt spēles, kā arī zīmēt un krāsot Garzeķes jaunkundzi.
Uz pasākumu tiek aicināti ne tikai reģistrētie mazie lasītāji, bet arī tie bērni, kas vēl nekad nav bijuši bibliotēkā „Zinītis”. Aicinājums uz šo pasākumu tai pat laikā ir aicinājums kļūt par bērnu bibliotēkas „Zinītis” pastāvīgo lasītāju. Tāpēc ikviens topošais lasītājs tiek laipni aicināts nākt pie mums Lielajā ielā 15 un izmantot bibliotēkas sniegtās iespējas.

Informāciju sagatavoja
bērnu bibliotēkas „Zinītis” vadītāja
Baiba Lukaševiča.
Tel. 29604333
e-pasts: