19 °C, 5.2 m/s, 66.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas labākie veikalnieki un krodzinieki
Jelgavas labākie veikalnieki un krodzinieki
21/09/2007

Pirmdien, 24. septembrī, plkst. 15:00 Atpūtas un sporta kompleksā “Zemgale” noslēguma pasākumā tiks sveikti konkursa „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks – 2007” uzvarētāji un laureāti.

Līdz jūlija sākumam Jelgavas pilsētas tirdzniecības, ēdināšanas vai pakalpojumu uzņēmumu pārstāvji, kā arī atsaucīgie pilsētas iedzīvotāji, bija aicināti pieteikt uzņēmumus konkursam „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks 2007”, ko rīko Jelgavas pašvaldība un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācija.

Konkursa mērķis jau trīspadsmito gadu pēc kārtas – paaugstināt pircēju un klientu apkalpošanas kultūru, veikalnieku un krodzinieku profesionalitāti, popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus un to darbiniekus, kā arī pilsētas labāko uzņēmumu kvalitatīvāko preci un pakalpojumus.

Šogad uzvaru kategorijā Lielveikali guvis veikals „Elvi” Rūpniecības ielā, bet „Rimi Jelgava” Katoļu ielā nominēts laureātam.

Tirdzniecības centru kategorijā uzvarētāji ir t/c „VIVO centrs” un t/c „Valdeka”, savukārt laureātam nominēts t/c „Pilsētas Pasāža”.

Kā labākais specializētais būvniecības veikals atzīts SIA „Būvmateriālu veikals „Pilsēta””, laureātiem nominēti t/n „Kurši” un lielveikals „K-Rauta”.

Savukārt „Instrumentu nams” atzīts par labāko specializēto veikalu. Laureātiem šajā kategorijā nominēti veikals „Tehnoland”, modes nams „Tēma” un stila salons „Pils putns”.

Labākais ēdināšanas uzņēmums šogad ir restorāns „CRASH”, bet laureātiem šajā kategorijā nominēti restorāns–bārs „Silva”, „Čili pica”, kā arī Slāvu restorāns „Stolovaja Nr.5”.

Skaistumkopšanas salonu kategorijā uzvaru guvis salons „Manikīra nams”, laureāti – skaistumkopšanas centrs „Rebeka” un salons „Debess”.

Kategorijā Degvielas uzpildes stacijas uzvarētājs ir SIA „Astarte- Nafta” Lielajā ielā 40 un laureāts – SIA „Latvija Statoil” Akadēmijas ielā 20.

Savukārt laureātam Sporta un atpūtas centru kategorijā nominēts fitnesa klubs „Atletika”.

Konkursa komisijas priekšsēdētājs šogad bija Sabiedrības veselības aģentūras Jelgavas filiāles vadītājs Juris Volostņikovs, komisijas locekļi – Jelgavas pašvaldības aģentūras „Kultūra” direktora vietniece Inta Englande, Jelgavas pašvaldības galvenā speciāliste uzņēmējdarbības jautājumos Zigrīda Sokolova, Jelgavas pilsētas galvenais mākslinieks Georgs Svikulis, reklāmas aģentūras „Pieci” rīkotājdirektore Vineta Trankale, Jelgavas ražotāju un tirgotāju asociācijas lietvede Ligita Vitovska, laikraksta „Zemgales Ziņas” žurnālists Edgars Sauka un Jelgavas pašvaldības aģentūras „Zemgales INFO” direktors Jānis Kovaļevskis.

Informācija sagatavota
Jelgavas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā