19 °C, 5.2 m/s, 66.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiT/C „Valdeka” jauns īpašnieks
T/C „Valdeka” jauns īpašnieks
19/09/2007

SIA „SMI Latvia” noslēdza darījumu ar Īrijas kompāniju „BNTP” par tirdzniecības centra „Valdeka” Jelgavā iegādi. Jaunais īpašnieks „SMI Latvia” divu gadu laikā plāno ievērojami paplašināt t/c „Valdeka”, sasniedzot 24 tūkstošus kvadrātmetru lielu platību. Plānots, ka viens no lielākajiem nomniekiem pēc paplašināšanas būs mājas preču tirdzniecības veikals JYSK.

Rita Stražinska, „SMI Real Estate Group” vadītāja: „Mūs interesē ne tika objekti Rīgā, bet arī perspektīvi objekti reģionos. Jelgava dinamiski attīstās, tādēļ nolēmām iegādāties tirdzniecības centru „Valdeka”, kuru plānojam paplašināt gandrīz divas reizes. Jau pirmajā kārtā uzsāksim paplašināšanu, veicot rekonstrukciju, tādā veidā uzlabojot centru īstermiņā un nodrošinot tirdzniecības centra nomniekiem lielāku pircēju plūsmu”.
Šobrīd „Valdeka” platība ir aptuveni 14 000 m2, savukārt pēc paplašināšanas tā platība būs vairāk kā 24 000 m2. Tirdzniecības centram ir 28 nomnieki, tai skaitā Maxima, Nelss, Drogas, Chilli Pizza, Narvesen. Centra paplašināšana ļaus palielināt arī nomnieku skaitu, kas, savukārt, nodrošinās plašāku pakalpojumu klāstu klientiem. Viens no lielākajiem nomniekiem pēc paplašināšanas būs mājas preču tirdzniecības veikals JYSK.
T/c „Valdeka” atrodas Jelgavā, Rīgas ielā 11a, stratēģiski nozīmīgā vietā – braucot Rīgas virzienā pie atpūtas kompleksa „Zemgale” un Ledus halles. „Valdeka” darbu uzsāka 2005.gadā.

Papildu informācijai:
Inese Ozoliņa
T: 29336923; 7358923