20.5 °C, 4.4 m/s, 52.4 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAicināti pieteikties konkursam „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks 2007”
Aicināti pieteikties konkursam „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks 2007”
13/06/2007

Attēla autors: Jānis Kupčs

Attēla autors: Jānis Kupčs

Līdz 10.jūlijam Jelgavas pilsētas tirdzniecības, ēdināšanas vai pakalpojumu uzņēmumu pārstāvji, kā arī atsaucīgie pilsētas iedzīvotāji aicināti pieteikt uzņēmumus konkursam „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks 2007”.

Konkursu „Jelgavas labākais veikalnieks un krodzinieks 2007” rīko Jelgavas pašvaldība un Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācija. Tā mērķis ir paaugstināt pircēju un klientu apkalpošanas kultūru, veikalnieku un krodzinieku profesionalitāti, popularizēt labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu uzņēmumus un to darbiniekus, kā arī pilsētas labāko uzņēmumu kvalitatīvāko preci un pakalpojumus.

Konkursā var piedalīties veikali, lielveikali, specializētie, ekskluzīvie veikali, tirdzniecības centri, degvielas uzpildes stacijas. Tam var pieteikt restorānus, bārus, krogus, kafejnīcas un kafetērijas, kā arī frizētavas, solārijus, skaistumkopšanas salonus.

Uzņēmumus konkursam var pieteikt ne tikai uzņēmēji, bet arī iedzīvotāji, kuri var izvirzīt savus iecienītākos uzņēmumus konkursam. Pieteikumus var paziņot Jelgavas Ražotāju un tirgotāju asociācijai pa tālruni 3027404, 3022492, e-pastu , Jelgavas domes Informācijas aģentūrai pa tālruni 3005522, e-pastu ava.

Informācija sagatavota
Jelgavas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību sektorā