16.9 °C, 2.4 m/s, 59 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJelgavas autobusu parks pirmo reizi rīko pieklājības mēnesi
Jelgavas autobusu parks pirmo reizi rīko pieklājības mēnesi
25/04/2007

Ar mērķi veicināt veiksmīgu un abpusēji patīkamu komunikāciju starp pasažieriem un autobusu šoferiem pirmo reizi uzņēmuma vēsturē SIA „Jelgavas autobusu parks” (JAP) izziņo īpašu akciju – pieklājības mēnesi, informē JAP komercdirektore Viktorija Ļubļinska.

Akcija tiks īstenota maijā, aicinot saprotošus, laipnus un sevišķi iejūtīgus būt ne tikai šoferīšus, bet arī pasažierus. Ja kāds no šoferiem šķitis īpaši pieklājīgs, punktuāls un patīkams, pasažieri ar īpašas anketas palīdzību var nobalsot par viņu. Balsotāji piedalās balvu izlozē, un kopumā 20 veiksminieki saņems dāvanu kartes 20 latu vērtībā no veikaliem ELVI vai KOLONNA.

Balsošanas process būs maksimāli vienkāršots, lai pasažieriem anketu aizpildīšana būtu ērta. Pilsētas autobusos tiks piestiprinātas īpašas kastes, kam priekšpusē būs atsevišķs nodalījums ar tukšajām anketām, savukārt aizpildītās anketas varēs iemest turpat aizzīmogotajā kastē. Mēneša beigās balsojumus apkopos, un visbiežāk uzslavētie šoferīši saņems prēmijas, bet 20 balsotāji – balvas.

Šādi JAP vēlas padarīt pasažieru un šoferīšu savstarpējo saskari draudzīgāku un atgādināt, ka laipna un iepriecinoša attieksme ikdienas gaitas padarīs patīkamākas gan braucējiem, gan transporta pakalpojumu lietotājiem, norāda V. Ļubļinska.

Papildus informācija:
SIA „Jelgavas autobusu parks”
komercdirektore
Viktorija Ļublinska
Tālr. 3023728
E-pasts: