16.9 °C, 2.4 m/s, 59 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJancīgie svētki
Jancīgie svētki
24/04/2007

Attēla autors: Jānis Kupčs

Attēla autors: Jānis Kupčs

Katru gadu 4.maijā, kas nu jau kādu laiciņu Latvijā ir „sarkanā diena” (t.i., no darba brīva diena) pašā Jelgavas centrā – pagalmā pie picorāna „TAMI-TAMI” (Lielajā ielā 19a) notiek Jancīgie TAMI-TAMI neatkarības svētki.

Šā gada svētki notiks nākošo piektdien – 2007.gada Jancīgās nedēļas (2 darba dienas un 5 brīvdienas !!!) izskaņā no plkst. 12.00 un līdz pat pusnaktij.

Visas dienas garumā svētku viesiem, klausoties un skatoties jauno talantu uzstāšanos, būs iespēja aktīvi līdzdarboties dažādās radošajās darbnīcās, pārbaudīt veiklību sportiskās un izklaidējošās atrakcijās un piedalīties konkursos, jo paredzēts, ka 4.maijā būs silts un saulains laiks.

Svētku organizatori ir : picorāns „TAMI – TAMI”, kultūras portāls SV.LV, tūrisma klubs „Remoss”, orientēšanās klubs „Alnis”, bērnu un jauniešu centrs „Junda”, ģitārskola „Peeda”, kancelejas preču veikals „Kanclers Plus” un modes nams „Tēma”, bet informatīvi palīdz portāls www.jelgavniekiem.lv, kā arī laikraksti „Zemgales Ziņas” un „Novaja gazeta”.

Pilnu pasākuma programmu var apskatīt svētku mājaslapā www.sv.lv/tami-tami , kur arī atrodama informācija un bildes par iepriekšējo gadu pasākumiem. Īpašie viesi būs grupa „Gain fast” , kas uzstāsies ap 17iem, un postfolkloras grupa „IĻĢI”, kuru koncerts sāksies plkst. 23os svētku „vakara daļā” literāri – muzikālajā klubā „Jelgavas baltie krekli”.

Informāciju sagatavoja:
Ainārs Tamisārs
„TAMI – TAMI” pārstāvis, tel. 29234040