18.5 °C, 3.1 m/s, 68.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVēl ir iespēja iegūt bezmaksas zināšanas datorizglītībā
Vēl ir iespēja iegūt bezmaksas zināšanas datorizglītībā
16/04/2007

2007. gada aprīļa mēnesis ir atnācis ar jauku pavasari un atziņu, ka Jelgavas pilsētā ikvienam sabiedriski aktīvam iedzīvotājam ir iespēja iegūt bezmaksas zināšanas datorizglītībā.

Projekta būtība ir šāda, ka pateicoties Jelgavas Domes atbalstam un Jelgavas reģionālajam pieaugušo izglītības centra partnerībai – Biedrība “Vecāki JELGAVAI” ir noslēgusi līgumu ar Microsoft Latvija par eApmācības centra izveidošanu Jelgavā. Programma Microsoft Unlimited ietvaros paredzēts 200 cilvēkiem bezmaksas datorizglītības kursi, pēc kuru noklausīšanās katrs saņems sertifikātu un vēlāk vēl 200 interesentiem būs iespēja piedalīties datorkursos par pašizmaksu.

Šobrīd uzsākas pieteikšanās apmācībai, lai nokomplektētu 20 bezmaksas grupas. Apmācības notiks šādos kursos:
Datorzinību pamati un Tekstapstrādes pamati – apmācību sākums no aprīļa vidus un vienā grupā ne vairāk kā 10 cilvēki;
Interneta un tīkla Web pamati, kā arī Web izstrādes pamati – apmācību sākums no maija un vienā grupā ne vairāk kā 10 cilvēki;
Izklājlapu pamati un Datu bāzes pamati – apmācību sākums no maija beigām un vienā grupā ne vairāk kā 10 cilvēki;
Prezentāciju pamati un Ciparu multivides pamati – apmācību sākums no maija un vienā grupā ne vairāk kā 10 cilvēki.

Grupu nodarbības paredzētas pirmdienās, trešdienās un ceturtdienās (pavisam kursā 8 nodarbības) ar nodarbības laiku no plkst. 17.00 līdz plkst. 20.00. Ja būs Jūsu interese un atsaucība tad paredzētas arī rīta nodarbības (pirmdienas, trešdienas, ceturtdienas) ar laiku no plkst. 9.00 līdz 12.00.

Izmantojiet šo jauno iespēju – apgūstiet datorzinības.
Uz datorkursiem pieteikties var Jelgavas reģionālajā Pieaugušo izglītības centrā, Svētes ielā 33, Jelgavā. Centra mājas lapā www.jrpic.lv pieejama plašāka informācija un kursu apraksti.

Informāciju sagatavoja
“Vecāki JELGAVAI” vadītājs Kārlis Boldiševics