20.3 °C, 2.9 m/s, 61.5 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDipadu Dapadu atgriežās!
Dipadu Dapadu atgriežās!
20/03/2007

Kā jau katru gadu Jelgavas Skolēnu dome rīko pasākumu Dipadu Dapadu, kurā piedalās komandas no visām Jelgavas skolām. Šajā pasākumā tiek noskaidrota atjautīgākā un atraktīvākā skolu komanda. Šis pasākums ir īpaši interesants ar to, ka tajā piedalās gan skolotāji, gan viņu adzēkņi.

Šogad pasākums norisināsies Jelgavas Valsts Ģimnāzijā, jo tieši šī skola pagājušogad pārspēja citas skolas un izcīnija pirmo vietu šajā konkursā, līdz ar to ieguva tiesības rīkot konkursu savā skolā.  Komandām iepriekš tiek dots mājasdarbs – sagatavot priekšnesumu, kura tēmu jau iepriekš devusi Skolēnu Dome.
Šī gada priekšnesuma tēma ir „Nebūsim cūkas!”. Papildus tam dalībniekiem jābūt gataviem atbildēt arī uz dažādiem jautājumiem par Jelgavu, jo šogad daļā no jautājumiem akcents tiks likts tieši uz mūsu pilsētas iepazīšanu! Sacensību gaitā komandām jāatbild uz intelektuāliem, daudzveidīgiem jautājumiem, ar kuru palīdzību noskaidro skolēnu apķērību, kā arī disciplīna „Mēmais Šovs”, kurā, savukārt, skolotājiem jāparāda sava atraktivitāte.

Komandā ietilpst 4 skolēni un 2 skolotāji. Konkurss notiks 10. aprīlī, sāksies plkst. 15:00 un ilgs  divas stundas.

Informāciju sagatavoja
Lelde Čukure
Jelgavas Skolēnu dome