19.9 °C, 3.7 m/s, 53.6 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiKonferencē īpaša uzmanība tiks vērsta reģiona tēla veidošanai
Konferencē īpaša uzmanība tiks vērsta reģiona tēla veidošanai
23/02/2007

Autors - Jelgavas pašvaldības Sabiedrisko attiecību sektors
Otrdien, 27. februārī, plkst. 10.30 Jelgavas rajona padomes konferenču zālē, Jelgavā, Pasta ielā 37 tiks atklāta mārketinga konference “Eiroreģiona „Saule” reģionālais mārketings” – informē Anita Škutāne, Jelgavas rajona padomes Attīstības departamenta galvenā speciāliste, šī projekta vadītāja. Konferencē tiks prezentēta eiroreģiona “Saule” mārketinga stratēģija, kas ir jauns un inovatīvs dokuments pārrobežu sadarbības teritoriju attīstībai.

Konference notiek INTERREG IIIA Dienvidu prioritātes projekta “Eiroreģiona “Saule” reģionālais mārketings” ietvaros. Projekta mērķis ir uzlabot eiroreģiona “Saule” vietējo un starptautisko atpazīstamību, īpašu uzmanību pievēršot reģiona tēla veidošanai. Projekta partneri ir Jelgavas rajona padome, Šauļu (Lietuva) apgabala administrācija un Zemgales attīstības aģentūra.
Projekta laikā tiek izstrādāta eiroreģiona “Saule” mārketinga programma, kā arī notiks eiroreģiona “Saule” atpazīstamības veicināšanas aktivitātes, piemēram – foto un bērnu zīmējumu izstāde par tēmu “Saule”, kas norisināsies gan Latvijā, gan Lietuvā. Projekta norises laikā sagatavos arī eiroreģiona “Saule” reklāmas materiālus, reklāmas kalendāru ģimenēm un atjaunos eiroreģiona “Saule” mājaslapu. Savukārt četrdesmit eiroreģiona pašvaldību darbiniekiem no Latvijas un Lietuvas notiks apmācības sabiedrisko attiecību veidošanā.
Projekts “Eiroreģiona “Saule” reģionālais mārketings” ilgst no 2006.gada novembra līdz 2007. gada jūlijam.

Eiroreģions “Saule” ir dibināts 1999. gadā, Latviju tajā pārstāv Jelgavas rajons, Jelgavas pilsēta un Zemgales plānošanas reģions, Lietuvu – Šauļu un Taurages apgabali, kā arī pārstāvētas trīs pašvaldības no Kaļiņingradas apgabala Krievijā. Šobrīd eiroreģiona “Saule” prezidente ir Jelgavas rajona padomes priekšsēdētāja Inta Savicka.

Informāciju sagatavoja:
Viesturs Rencis,
kompānijas 13.STĀVS projektu vadītājs
5421243

Papildus informācija:
Anita Škutāne,
Jelgavas rajona padomes Attīstības departamenta galvenā speciāliste, projekta vadītāja
tel. 63022751,