16.2 °C, 2.3 m/s, 89.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiAicina uz tikšanos-semināru „Sadarbība ar Nīderlandi”
Aicina uz tikšanos-semināru „Sadarbība ar Nīderlandi”
25/01/2007

Nīderlandes – Latvijas tirdzniecības kamera aicina Jelgavas pilsētas un rajona uzņēmējus, organizāciju pārstāvjus un citus interesentus uz 2007.gada 6.februārī plkst. 14:30 Jelgavas pilsētas kultūras nama konferenču zālē (Kr. Barona ielā 6) notiekošo bezmaksas tikšanos/semināru „Sadarbība ar Nīderlandi”.

Tikšanos/semināru rīko Nīderlandes – Latvijas tirdzniecības kamera ciešā sadarbībā ar Nīderlandes Karalistes vēstniecību Latvijā un Jelgavas pilsētas domi, tā mērķis ir sniegt informāciju par Holandi un holandiešu galvenajiem sasniegumiem nozarēs, iespējām sadarboties ar holandiešu uzņēmējiem un NLTK iespējamo atbalstu kontaktu veidošanā. Semināra atklāšanas vārdus teiks Nīderlandes Karalistes vēstnieks Latvijā Robert Schuddeboom, tam sekos NLTK komandas biedru prezentācijas un diskusija, kuras laikā NLTK komanda būs atvērta jebkuriem Jūs interesējošiem jautājumiem. Noslēgumā sarunas pie kafijas un uzkodām.

Lūdzam pieteikt savu dalību pasākumā līdz 2007.gada 5.februārim, nosūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu vai pa faksu – 7204681.

Informāciju sagatavoja
Nīderlandes – Latvijas tirdzniecības kamera
Elizabetes iela 51, 6. stāvs, Rīga
tel: +371 720468