21.7 °C, 2.3 m/s, 73.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiRisinās cīņas par Sporta servisa centra kausu basketbolā
Risinās cīņas par Sporta servisa centra kausu basketbolā
12/12/2006

Līdz pat gadu mijai Jelgavas sporta hallē un sporta namā, Raiņa ielā 6 risināsies tradicionālā Sporta servisa centra (SSC) kausa izcīņa basketbolā vīriešiem.

Jau otro gadu cīņa par SSC kausu notiek divās grupās. Vienā grupā (nosacīti saukta – amatieru grupa) apvienojušies tie, kuriem basketbola spēle ir tikai hobijs, otrā (pamatgrupa) – tie, kuri ir kādreiz aktīvi trenējušies vai dara to joprojām.

Amatieru grupas spēles notiek sporta nama zālē Raiņa ielā 6, pamatgrupas komandas savā meistarībā spēkiem mērojas Jelgavas sporta hallē. Kurā grupā piedalīties, komandas izvēlējās pašas.
Šobrīd, pēc ceturtdaļfināla cīņām amatieru grupā (komandas: LLU, BASKETFANI, ROKIJI un BEITLERS) kopvērtējuma tabulā pirmajā pozīcijā komanda BEITLERS, tālāk seko – ROKIJI (2.vieta), BASKETFANI (3.vieta) un LLU (4.vieta). 13. decembrī sporta nama zālē, Raiņa ielā 6 notiks pusfināls, savukārt 20.decembra finālspēlēs tiks noskaidrota uzvarētājkomanda.

Pamatgrupā komandas sadalītas divās apakšgrupās. Pavisam pieteikušās desmit komandas (EKSKURSIJA, LLU, DOKI, MUHABA, ULTRA, POLICIJA, ILMĀRI, OLIGARHS, ĶEPAS un IGATE).
Izslēgšanas spēles (tiksies vienas apakšgrupas uzvarētāji pret otrās piekto komandu) notiks 8. un 16. decembrī, bet uzvarētājus, kā arī 3. vietas īpašniekus noteiks dienu pirms Ziemassvētkiem.
Informācija par SSC kausa izcīņas spēļu laikiem atrodami portāla jelgava.lv sporta pasākumu kalendārā, kā arī Jelgavas sporta hallē un sporta namā, Raiņa ielā 6.
Uzziņas: V.Ilmers, 3027504, 29269718

Informāciju sagatavoja
Sporta Servisa centrs