23.7 °C, 2.5 m/s, 68.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiDāvana mazajiem jelgavniekiem – «Sniegbaltīte un septiņi rūķīši»
Dāvana mazajiem jelgavniekiem – «Sniegbaltīte un septiņi rūķīši»
02/12/2006

Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir sācies un visnepacietīgākais tas ir tieši bērniem – Jelgavas pašvaldība, turpinot aizsākto tradīciju, arī šogad vēlas darīt mazajiem skolēniem šo gaidīšanas laiku gaišāku.

Pirmdien, otrdien un trešdien, 4.,5. un 6.decembrī, Jelgavas pašvaldība ir sarūpējusi dāvanu mazajiem jelgavniekiem – Neatkarīgā teātra «Kabata» viesizrādi «Sniegbaltīte un septiņi rūķīši». Uz izrādēm tiek ielūgti visi Jelgavas izglītības iestāžu 1. līdz 4. klašu audzēkņi. Trīs dienu laikā izrādi būs iespējams noskatīties 2402 skolēniem. Izrādes apmeklējums visiem skolēniem ir bezmaksas – neatkarīgi no viņu dzīves vietas, sociālās piederības vai citiem apstākļiem, jo tā ir pašvaldības dāvana Ziemassvētkos un vienlaikus arī iespēja katrai klasei sajusties vēl vienotākai.
Pēc izrādes katrs skolēns saņems arī mazu dāvaniņu – saldumus ar firmas Alis un paši mazākie arī rotaļlietiņu ar firmas Berling atbalstu, kā arī pilsētas mēra Andra Rāviņa apsveikumu svētkos.
Arī gadījumā, ja konkrētajā dienā kādas klases audzēknis slimības dēļ nav varējis apmeklēt izrādi, viņam dāvaniņa noteikti tiks nogādāta.
Jelgavas pašvaldība cer, ka izrāde sniegs patīkamas brīžus mazajiem un ilgais gaidīšanas laiks kļūs gaišāks, siltāks un jaukiem pārsteigumiem pilns.

Informāciju sagatavoja
Iveta Šurma
Jelgavas Domes Sabiedrisko attiecību sektora vadītāja
www.jelgava.lv