20.9 °C, 2.9 m/s, 67.9 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiApstiprināšanai Domes sēdē virza lēmumprojektu par iedzīvotāju bezmaksas pārvadāšanu 18. novembrī
Apstiprināšanai Domes sēdē virza lēmumprojektu par iedzīvotāju bezmaksas pārvadāšanu 18. novembrī
09/11/2006

Trešdien, Jelgavas Domes Finanšu komitejas sēdē tika izskatīti 34 jautājumi, no kuriem būtiskākie bija par Jelgavas Goda pilsones Elzas Radziņas piemiņas vietas sakopšanu un pieminekļa uzstādīšanu, par bezmaksas sabiedriskā transporta pārvadājumiem 18. novembrī, kā arī par papildus finansējuma piešķiršanu Ziemassvētku bezmaksas izrādei bērniem.

Finanšu komiteja tālākai virzīšanai izskatīja jautājumu par pasažieru pārvadāšanu bez maksas Latvijas Republikas proklamēšanas dienā 18. novembrī visos Jelgavas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutos. Zaudējumus Jelgavas autobusu parkam paredzēts segt no budžeta programmas „Izdevumi neparedzētiem gadījumiem”. Ar bezmaksas pasažieru pārvadājumiem saistītie izdevumi plānoti 7349 latu apmērā.

Jelgavas Goda pilsones Elzas Radziņas piemiņas vietas sakopšanai, pieminekļa izgatavošanai un uzstādīšanai plānots piešķirt 5000 latus. Finansējumu piešķirs no budžeta programmas „Izdevumi neparedzētiem gadījumiem”, tas tiks piešķirts aģentūrai „Kultūra”, kas tālāk organizēs minētos darbus.

Tāpat aģentūrai „Kultūra” plānots piešķirt finansējumu 3221 lata apmērā bērnu Ziemassvētku bezmaksas izrādei „Sniegbaltīte un septiņi rūķīši”. Tāpat kā iepriekš, papildus finansējums tiks segts no budžeta programmas „Izdevumi neparedzētiem gadījumiem”.

Jelgavas Domes sēde notiks ceturtdien, 16. novembrī.

Informāciju sagatavoja
Jānis Zemene
Preses sekretārs
3005558, 26324636