22.9 °C, 2.2 m/s, 64.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiVislatvijas pašvaldības policijas darbinieku sporta spēlēs uzvar jelgavnieki
Vislatvijas pašvaldības policijas darbinieku sporta spēlēs uzvar jelgavnieki
18/07/2006

Jelgavu pārstāvēja 45 pašvaldības policijas darbinieki, kuri sacentās tādās disciplīnās kā policista zābaka mešanā, orientēšanās sacensībās, automašīnas stumšanā, tūrisma stafetē, futbola soda sitienos, volejbola servēs un mākslinieciskās pašdarbības konkursā. Individuāli varēja sacensties šautriņu mešanā, „šķīvīšu” mešanā vārtos un ģimeņu sacensībās. Pašvaldību policiju priekšniekiem un viņu vietniekiem bija iespēja piedalīties īpaši tiem sagatavotās bosu sacensībās.

Kā galvenā balva tika izcīnīts kauss par 1. vietu un ceļojošais kauss. Otro un trešo vietu izcīnīja attiecīgi Daugavpils un Ogres pašvaldības policijas darbinieki.

Kopumā sporta spēlēs piedalījās četras komandas no Jelgavas pašvaldības policijas, Rīgas pašvaldības policistu sporta kluba, Ogres pašvaldības policijas un Daugavpils pašvaldības policijas.

Šo sacensību galvenais mērķis ir popularizēt fiziski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, kā arī noskaidrot spēcīgākos kolektīvus un labākos sportistus, lai veidotu izlasi komandas startiem kā republikas mēroga sacensībās tā ārpus tās, pārstāvot vienotu republikas pašvaldības policijas komandu.

Plānots, ka nākamās – 5.Latvijas pašvaldības policijas darbinieku sporta spēles notiks Jelgavas rajonā.

Informāciju sagatavoja Jelgavas pašvaldības
preses sekretārs Jānis Zemene