22.9 °C, 2.2 m/s, 64.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: meklē projektu vadītāju, ekonomistu un jaunsargu instruktoru
Jaunākās vakances: meklē projektu vadītāju, ekonomistu un jaunsargu instruktoru
08/11/2023

Nacionālais veselības dienests (NVD) aicina darbā budžeta ekonomistu, Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) piedāvā darbu projektu vadītājam, bet Jaunsardzes centrs meklē jaunsargu instruktoru.

NVD izsludinājis konkursu uz valsts civildienesta ierēdņa amatu – Līgumpartneru departamenta Zemgales nodaļas vecākā ekonomista vakanci. Darba vieta paredzēta Jelgavā, Katoļu ielā 1 – 1. Amata alga noteikta no 1205 līdz 1487 eiro (bruto) atbilstoši profesionālajai pieredzei. Tāpat šajā amatā paredzētas piemaksas atbilstoši valsts pārvaldē noteiktajam, papildatvaļinājums atbilstoši darba izpildes novērtējuma rezultātiem, kā arī sociālās garantijas un attālinātā darba iespējas. Savu CV ar īsu motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu kopijas/foto ar norādi „Zemgales nodaļas vecākais ekonomists” interesenti aicināti sūtīt uz e-pastu vakances@vmnvd.gov.lv vai pa pastu Nacionālā veselības dienesta Personāla nodaļai (Rīgā, Cēsu ielā 31, k-3, LV-1012) līdz 16. novembrim. Uzziņas pa tālruni 67043772.

Savukārt Centrālā finanšu un līgumu aģentūra piedāvā darbu uz noteiktu laiku – līdz 2027. gada decembrim – projektu vadītājam Zemgales reģiona nodaļā. Piedāvātais atalgojums ir no 1555 līdz 1806 eiro. Darba devējs nodrošina iespēju strādāt daļēji attālināti vai birojā Jelgavā, apmaksātu papildatvaļinājumu (līdz 10 darba dienām), veselības apdrošināšanu, kā arī, uzsākot darbu – mentoru un jaunā darbinieka mācības. CV un motivācijas vēstuli CFLA aicina sūtīt uz e-pastu pasts@cfla.gov.lv ar norādi “Konkurss – Zemgales reģiona nodaļas  projekta vadītājs”. Pieteikšanās līdz 15. novembrim.

Jaunsardzes centrs aicina darbā jaunsargu instruktoru darbam Jelgavas tehnikumā vai Kalnciema vidusskolā. Piedāvātā alga ir no 1400 līdz 1720 eiro. Papildu atalgojumam, darba devējs nodrošina arī veselības apdrošināšanu, iespēju iegūt apmaksātu augstāko pedagoģisko izglītību, apmaksātu mobilo internetu un telefona sarunas, kā arī segt degvielas izdevumus, izmantojot personīgo auto darba vajadzībām. Pieteikuma dokumenti tiks pieņemti līdz 21. novembrim, tos iespējams sūtīt uz e-pastu: konkursi@jc.gov.lv.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.

Aktuālais vakanču saraksts