22.9 °C, 2.2 m/s, 64.8 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiNodarbinātībaJaunākās vakances: aicina darbā dažādu specializāciju inspektorus valsts iestādēs
Jaunākās vakances: aicina darbā dažādu specializāciju inspektorus valsts iestādēs
01/11/2023

Valsts iestādes darbam Jelgavā aicina dažādu specializāciju inspektorus, bet Zemgales reģiona Kompetenču attīstības centrs (ZRKAC) piedāvā darbu informācijas sistēmu administratoram un izglītības metodiķim.

Veselības inspekcija izsludinājusi konkursu uz Zemgales kontroles nodaļas inspektora veselības aprūpes jomā amatu. Atalgojums noteikts 1179 līdz 1427 eiro apmērā. Pieteikuma dokumentus (motivētu pieteikumu ar norādi inspektors veselības aprūpes jomā Zemgales kontroles nodaļā, CV, motivācijas vēstuli un izglītību apliecinošu dokumentu) interesenti aicināti iesniegt līdz 3. novembrim Veselības inspekcijā pa e-pastu: personal@vi.gov.lv.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aicina pieteikties kandidātus Zemgales reģiona pārvaldes Ugunsdrošības uzraudzības un civilās aizsardzības nodaļas inspektora amatam. Dienesta izpildes vieta Dobeles iela 16, Jelgava, atalgojums: no 1470 – 1520 eiro. Kandidātu CV un motivācijas vēstuli līdz 30. novembrim, aicina sūtīt uz e-pastu cv@vugd.gov.lv, ar norādi ZRP UUCAN inspektors. Papildu informācija pa tālruni: 25496943.

Interesenti, kuriem rūp vides aizsardzība un interesē darbs ar normatīvo aktu piemērošanu, aicināti pieteikties Valsts vides dienesta Zemgales reģionālās vides pārvaldes Zvejas kontroles daļas inspektora amatam. Darba alga ir no 932 līdz 1398 eiro, un pieteikties iespējams līdz 8. novembrim, pieteikuma dokumentus sūtot uz e-pastu CV@vvd.gov.lv (ar norādi “Konkursam – Zemgales_RVP_ZKD_inspektors”). Tālrunis uzziņām: 67084310

Savukārt Valsts ieņēmumu dienests izsludinājis konkursu uz nodokļu nomaksas veicināšanas pārvaldes Algas nodokļu daļas galvenā nodokļu inspektora ierēdņa amatu. Šajā amatā piedāvātas divas vakances ar amata algu 1399 līdz 1719 eiro apmērā, darba vieta – Atmodas ielā 19. Pieteikuma vēstuli, dzīvesgaitas aprakstu (CV), izglītību apliecinoša dokumenta kopiju pretendenti aicināti sūtīt Valsts ieņēmumu dienestam, Talejas ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai uz e-pasta adresi VID.konkursi@vid.gov.lv līdz 10. novembrim.

Darbu inspektoriem Jelgavā piedāvā arī Jelgavas pašvaldības policija, bet tehnisko inspektoru aicina darbā arī Ieslodzījuma vietu pārvalde Palīdzības ielā 3.

Savukārt ZRKAC meklē informācijas sistēmu administratoru un izglītības metodiķi. Izglītības metodiķa darbam ZRKAC var pieteikties līdz 30.novembrim, bet informācijas sistēmu administratora darbam – līdz 15.novembrim. Piedāvātā alga izglītības metodiķim ir 1061 eiro, bet informācijas sistēmu administratoram – 1183 eiro pirms nodokļu nomaksas. CV lūgums iesūtīt pa e-pastu sarmite.viksna@zrkac.jelgava.lv. Tālrunis uzziņām 26406535.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Savukārt aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv.