26.7 °C, 4.4 m/s, 46.8 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsJFC “Jelgava” nodrošina vietu 2. līgā; priekšā vēl spēle par 1. vietu
JFC “Jelgava” nodrošina vietu 2. līgā; priekšā vēl spēle par 1. vietu
30/10/2023

Futbola komanda JFC “Jelgava” veiksmīgi pārvarējusi “Dali Dali” 3. līgas pusfinālu un spēlēs par 1. vietu līgā. Turklāt, iekļūstot finālā, komanda jau nodrošinājusi sev biļeti uz 2. līgu nākamsezon.

Pusfinālā mūsu komandas pretinieki bija “Grobiņas SC-2/Dienvidkurzeme”. Pāra uzvarētāji tika noteikti divu spēļu summā. Pirmajā spēlē izbraukumā JFC “Jelgava” izdevās izcīnīt uzvaru ar rezultātu 3:2. Divus vārtus savas komandas labā guva Vitālijs Abramovs, vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Helvijs Staļģis.  Atbildes spēle Jelgavā noslēdzās ar rezultātu 0:0, un divu spēļu summā pārāki bija jelgavnieki, iekļūstot 3. līgas finālā.

Finālā JFC “Jelgava” tiksies ar otra pusfināla pāra uzvarētājiem SK “Supernova-2”. Spēle notiks 4. novembrī pulksten 18:00 FK “Jelgava” bāzē Kārklu ielā 6. Bet pulksten 13:00 turpat notiks spēle par 3. vietu, kurā tiksies “Grobiņas SC-2/Dienvidkurzeme” un FK “Union”. Skatītājiem ieeja abās spēlēs būs bez maksas.

Jāpiebilst, ka JFC “Jelgava”, iekļūstot finālā, jau ir ieguvusi tiesības nākamsezon spēlēt 2. līgā. Kā skaidro komandas pārstāvis Ainārs Tamisārs, šādas tiesības iegūs 3. līgas pirmo trīs vietu ieguvēji, un JFC “Jelgava”, iekļūstot finālā, to ir jau nodrošinājusi.