17.2 °C, 5.2 m/s, 89.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiSabiedrībaIesaisties ideju konkursā “Tīri. Labi. Diena bez iepirkšanās” un saņem grantu!
Iesaisties ideju konkursā “Tīri. Labi. Diena bez iepirkšanās” un saņem grantu!
13/10/2023

Biedrība “Zaļā brīvība” līdz 29. oktobrim aicina piedalīties projektu konkursā “Tīri.Labi. Diena bez iepirkšanās”, rosinot organizēt koprades darbnīcas, diskusijas par videi draudzīgu dzīvesveidu un citas aktivitātes.

Iniciatīvas “Tīri.Labi” projektu konkursa kampaņas “Dienas bez iepirkšanā” mērķis ir informēt un izglītot iedzīvotājus, uzņēmējus, organizācijas par iespējām pārdomāti un jēgpilni izmantot pieejamos resursus, samazināt radīto atkritumu daudzumu un veicināt atkritumu šķirošanu pārstrādei, kā arī iepazīstināt dažādu aktivitāšu mērķauditorijas ar zaļajām alternatīvām un bezatkritumu dzīvesveida un aprites ekonomikas pieeju. 

Konkursā var piedalīties fiziskas personas un juridiskas personas, tostarp arī valsts vai pašvaldību iestādes. Valsts vai pašvaldību iestādes un valsts vai pašvaldības kapitālsabiedrības var būt arī projekta partneri.

Konkursa pieteikumi iesniedzami  līdz  29. oktobrim, aizpildot pieteikuma anketu ŠEIT.

Jāpiebilst, ka 24. novembrī visā pasaulē tiek atzīmēta “Diena bez iepirkšanās”. Tāpēc biedrība “Zaļā brīvība” aicina savas idejas realizēt no 24. novembra līdz 15. decembrim.

Papildu informācija pieejama mājaslapā www.zalabriviba.lv.