17.2 °C, 5.2 m/s, 89.3 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiJaunākās vakances: konkursā meklē bērnudārza “Alnītis” vadītāju
Jaunākās vakances: konkursā meklē bērnudārza “Alnītis” vadītāju
12/10/2023

Jelgavas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz pašvaldības pirmsskolas izglītība iestādes “Alnītis” vadītāja amata vietu, bet Jelgavas Bāriņtiesa aicina darbā bāriņtiesas locekli, savukārt Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte (LBTU) meklē administratīvo direktoru.  

Ar prasībām pretendentiem, amata pienākumiem un iesniedzamajiem dokumentiem, lai kandidētu uz “Alnīša” vadītāja amatu, interesenti var iepazīties Jelgavas pilsētas mājaslapā www.jelgava.lv sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances” ŠEIT. Mēnešalga pārbaudes laikā noteikta 1360 eiro, pēc pārbaudes laika, atbilstoši darba izpildes novērtējumam, līdz 1632 eiro pirms nodokļu nomaksas. Dokumentus lūgums iesniegt pašvaldības Klientu apkalpošanas centrā, Lielajā ielā 11,  131. kabinetā, slēgtā aploksnē ar norādi “Jelgavas valstspilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Alnītis” vadītāja  amata konkursam” vai sūtot elektroniski uz e-pastu: dace.ebere@jelgava.lv, ar norādi “Jelgavas valstspilsētas pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādes “Alnītis” vadītāja amata konkursam”, līdz 31. oktobra pulksten 14. Tālrunis uzziņām 63012465, 63012467.

Bāriņtiesas locekļa amatam Jelgavas pašvaldības iestādē “Jelgavas Valstspilsētas bāriņtiesa” var pieteikties līdz 17. novembrim. Piedāvātā darba samaksa ir 1267 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikuma dokumenti iesniedzami: Jelgavas valstspilsētas bāriņtiesā, Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 9, 118. kabinetā, slēgtā aploksnē ar norādi “Jelgavas valstspilsētas bāriņtiesas locekļa amata konkursam”, vai sūtot uz e-pastu dzidra.ceple@barintiesa.jelgava.lv elektroniski parakstītus, vai arī nepieciešamos dokumentus var ievietot pasta kastē, kas atrodas ēkas Pulkveža Oskara Kalpaka ielā 9 iekšpusē pie ieejas durvīm ar uzrakstu “Jelgavas valstspilsētas bāriņtiesa”. Tālrunis uzziņām – 63084415.

LBTU aicina darbā administratīvo direktoru Kristapa Helmaņa ielā 8 ar darba algu 2000 eiro pirms nodokļu nomaksas. Vakancei var pieteikties līdz 20. oktobrim. Pieteikuma vēstuli un CV (Curriculum Vitae) sūtīt uz e-pastu Dace.Verdina@lbtu.lv. Tālrunis uzziņām – 29344433.

Ņemot vērā veikalu tīkla paplašināšanos, mazumtirgotājs “Lidl” šobrīd izsludinājis jaunas vakances topošajam veikalam Jelgavā. Jaunajiem kolēģiem tiek piedāvāta alga ar pamata likmi no 6,30 eiro stundā pirms nodokļu nomaksas un citu papildu labumu pakete. Pieteikties darbam iespējams mājaslapā https://karjera.lidl.lv/.

Savukārt Jelgavas Sociālo lietu pārvalde aicina darbā sociālo darbinieku darbam ar ģimeni un bērniem un sociālo audzinātāju Stacijas ielā 13. Sociālajam darbiniekam piedāvātā alga ir no 1007 līdz 1259 eiro, bet audzinātājam – no 620 līdz 754 eiro pirms nodokļu nomaksas. Darbam Sociālo lietu pārvaldē var pieteikties līdz 31. oktobrim. Pieteikumu sūtīt uz e-pastu soc@soc.jelgava.lv ar norādi uz kuru amatu konkrēti pretendē. Tālrunis uzziņām 29477204.

Ar aktuālajām vakancēm pašvaldībā, tās iestādēs un kapitālsabiedrībās var iepazīties Jelgavas valstspilsētas mājaslapā www.jelgava.lv, sadaļā “Pašvaldība”, “Vakances”.

Aktuālais vakanču saraksts pilsētā un tuvākajā apkārtnē ir pieejams Nodarbinātības valsts aģentūras vakanču portālā cvvp.nva.gov.lv un ziņas pielikumā.

Aktuālais vakanču saraksts Jelgavā un apkārtnē