26.6 °C, 5 m/s, 48.1 %

Ģimene

Sākumlapa JaunumiĢimeneVecāki ar bērniem par maksu var apmeklēt “Kāpēcīšu”, “Rotaļas” un Pārlielupes pamatskolas peldbaseinu (papildināta)
Vecāki ar bērniem par maksu var apmeklēt “Kāpēcīšu”, “Rotaļas” un Pārlielupes pamatskolas peldbaseinu (papildināta)
11/10/2023

Pirmsskolas vecuma bērni kopā ar vecākiem par maksu var apmeklēt peldbaseinu bērnudārzā “Kāpēcīši” Ganību ielā 66, bet bērnudārza “Rotaļa” peldbaseinā Lāčplēša ielā 5 par maksu pieejamas ūdens peldes bērniem līdz trim gadiem trenera uzraudzībā. Tāpat ikviens var apmeklēt peldbaseinu Jelgavas Pārlielupes pamatskolā. Peldbaseina apmeklējums “Kāpēcīšos” un “Rotaļā” obligāti iepriekš jāpiesaka.

Peldbaseins “Kāpēcīšos” pieejams otrdienās un trešdienās no pulksten 16 līdz 19 un ceturtdienās no pulksten 17 līdz 19. Apmeklējums obligāti iepriekš jāpiesaka. Baseina apmeklējums “Kāpēcīšos” paredzēts vecākam kopā ar bērnu, un, lai tas būtu drošs, vecākam visu laiku jābūt kopā ar bērnu, jāuzņemas pilna atbildība un jārūpējas par bērna drošību ūdenī.

“Kāpēcīšos” pieejami divi peldbaseini: mazais peldbaseins piemērots bērniem vecumā līdz trim gadiem, bet lielais – vecākiem bērniem. Baseinā vienlaikus var atrasties līdz 10 bērniem, tāpēc apmeklējums iepriekš obligāti jāpiesaka. Pieteikties var darba dienās no pulksten 12 līdz 16 pa tālruni 20119430.

Maksa par stundas peldbaseina apmeklējumu bērnam kopā ar vecāku ir 8,91 eiro. Jelgavā deklarētajiem bērniem, uzrādot deklarācijas izziņu (elektroniski vai drukātā veidā), pienākas 50 procentu atlaide, tādējādi peldbaseina apmeklējums jelgavniekiem izmaksā 4,45 eiro.

Pirmsskolas izglītības “Rotaļa” peldbaseinā nodarbības notiek kopā ar vecāku peldēšanas trenera uzraudzībā katru darba dienu: no pulksten 15 līdz 15.30 – bērniem vecumā no diviem līdz sešiem mēnešiem; no pulksten 15.45 līdz 16.15 – bērniem vecumā no sešiem mēnešiem līdz vienam gadam; no pulksten 16.30 līdz 17 – bērniem vecumā no diviem mēnešiem līdz sešiem mēnešiem; no pulksten 17.15 līdz 17.45 – bērniem vecumā no viena līdz diviem gadiem; no pulksten 18 līdz 18.30 – bērniem vecumā no diviem līdz trim gadiem.

Lai apmeklētu “Rotaļas” peldbaseinu, iepriekš jāpiesakās pa tālruni 67007000.

Maksa par vienu peldēšanas nodarbību “Rotaļas” peldbaseinā Jelgavas administratīvajā teritorijā deklarētiem bērniem ir 4,26 eiro, pārējiem – 8,52 eiro.

Jāpiebilst, ka par maksu var apmeklēt arī peldbaseinu Jelgavas Pārlielupes pamatskolā Loka maģistrālē 29. Sīkāka informācija par skolas baseina apmeklējumu pieejama Pārlielupes pamatskolas mājaslapā www.jppsk.lv.lv, sadaļā “Baseins”. Maksa par vienas stundas apmeklējumu ir 5,24 eiro, bet Jelgavā deklarētiem bērniem, pensionāriem un personām ar I vai II grupas invaliditāti – 2,62 eiro.