25.8 °C, 4.7 m/s, 45.2 %

Jaunumi

Sākumlapa JaunumiPilsētaUniversitātes Sporta centrā – bezmaksas badmintona treniņi jelgavniekiem un ukraiņiem
Universitātes Sporta centrā – bezmaksas badmintona treniņi jelgavniekiem un ukraiņiem
05/10/2023

Jelgavnieki un Ukrainas civiliedzīvotāji, kuri dzīvo mūsu pilsētā, aicināti apmeklēt bezmaksas badmintona nodarbības Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Sporta centrā Raiņa ielā 1. Nodarbības notiek piektdienās no pulksten 20 līdz 21.30 un svētdienās no pulksten 10.30 līdz 12. Treniņi ir bezmaksas, tostarp pieejamas 16 badmintona raketes un volāni, kā arī dušas un ģērbtuves.

Septembrī badmintona treniņš notika Ozolniekos, taču kopš oktobra, kad LBTU Sporta centrs atsāka strādāt arī svētdienās, abi badmintona treniņi notiks vienuviet – Jelgavā.

Badmintona treniņus kopā ar Ukrainas civiliedzīvotājiem var apmeklēt gan pieredzējuši spēlētāji, kuri vēlas uzspēlēt savā starpā un parādīt savu meistarību, gan arī iesācēji – bērni un jaunieši, vecāki un vecvecāki, ģimenes, kas vēlas spēlēt kopā.

Badmintona treniņus Ukrainas civiliedzīvotājiem kopā ar jelgavniekiem finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem un projektu īsteno Jelgavas valstspilsētas pašvaldības iestāde “Sabiedriskais centrs” sadarbībā ar Jelgavas badmintona klubu “Badminton 100”.