25.8 °C, 4.7 m/s, 45.2 %

Sports

Sākumlapa JaunumiSportsJFC “Jelgava” cīnīsies par vietu 2. līgā
JFC “Jelgava” cīnīsies par vietu 2. līgā
02/10/2023

Futbola komanda JFC “Jelgava” cīņā par “Dali Dali” 3. līgas Rietumu zonas uzvarētāja titulu ar 2:0 pārspēja “Grobiņas SC-2/Dienvidkurzeme” un nodrošināja sev līgas finālturnīrā nomināli vājākus pretiniekus.

Latvijas futbola 3. līgas finālturnīrā iekļuva katras zonas – Rietumu, Austrumu, Ziemeļu un Centra – divas labākās komandas. No Rietumu zonas finālturnīrā iekļuva JFC “Jelgava” un “Grobiņas SC-2/Dienvidkurzeme”. Tā kā par Rietumu zonas uzvarētājiem kļuva Jelgavas komanda, tai finālturnīrā pretī nomināli vājāki pretinieki – kādas citu zonas sudraba medaļnieki, kas saskaņā ar izlozes rezultātiem, būs FK “Sigulda”.

Finālturnīra ceturtdaļfinālā komandas aizvadīs divas spēles. Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs pusfinālā. Līdz ar to JFC “Jelgava” un FK “Sigulda” pāra uzvarētāji pusfinālā spēkiem mērosies ar pāra JFK “Daugava/Salaspils FS” un “Grobiņas SC-2/Dienvidkurzeme” uzvarētājiem. Arī pusfinālā komandas aizvadīs divas spēles, un uzvarētāji divu spēļu summā cīnīsies par zeltu un iekļūšanu 2. līgā, bet zaudētāji spēlēs par 3. vietu līgā.

JFC “Jelgava” pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadīs izbraukumā 7. oktobrī pulksten 16:00, otrā spēle notiks 15. oktobrī pulksten 13:00 Zemgales Olimpiskā centra Jāņa Lūša stadionā. Skatītājiem ieeja – bez maksas.

“Šogad mums ir ļoti laba komanda, un beidzot ir īstais gads, lai iekļūtu 2. līgā, kur jau spēlē viena Jelgavas komanda – “FS Jelgava” dublieri,” Jelgavas pašvaldības iestādei “Sporta servisa centrs” norāda JFC “Jelgava” pārstāvis Ainārs Tamisārs.